knikarmscherm weinor
binnenzonwering luxaflex
doeken
de gooijer binnen
Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Acties

Gedurende het jaar hebben wij diverse acties. Houd u deze pagina in de gaten en bezoek bij interesse onze showroom! Op dit moment hebben wij de volgende acties:

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Overzicht van onze acties


Grandioze Garagedeur Dagen

Op 29 en 30 juni organiseert Zonweringsbedrijf de Gooijer de Grandioze Garagedeur Dagen. Wanneer u de showroom bezoekt aan de Prof. Krabbelaan 1a en een offerte laat maken, dan dingt u mee naar een gratis garagedeur. Wanneer u de garagedeur direct in bestelling geeft dan spuiten wij de deur kosteloos voor u in de gewenste RAL-kleur. 

Gratis garagedeur

Zonweringsbedrijf de Gooijer is dealer van Novoferm. De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het hele land. Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot  Novoferm vier gratis garagedeuren onder de ingezonden offertes van de deelnemende dealers. Op maandagochtend trekt een notaris de prijswinnaars. Wanneer de garagedeur direct in bestelling wordt gegeven dan heeft u het voordeel dat de deur kosteloos in de gewenste RAL-kleur wordt gespoten.

Diverse mogelijkheden

Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met uw Novoferm dealer. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar, en openslaande garagedeuren.

Openslaande garagedeuren

De openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, de Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.