knikarmscherm weinor
binnenzonwering luxaflex
doeken
de gooijer binnen
Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Houten jaloezieën

Talrijke mogelijkheden binnen de houten jaloezieën van Luxaflex®. Met de verschillende kleuren en materialen stemt u de ramen perfect af met de rest van uw interieur. Voor de milieuvriendelijke mens zijn er houten jaloezieën van ecologisch verantwoorde houtsoorten.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Personaliseren

Met of zonder gekleurd ladderband, of juist een decoratieve print die uw inrichting helemaal afmaakt; de keuze ligt bij u. Een ruime keuze tussen verschillende houtsoorten en kleuren geeft u de mogelijkheid om uw eigen stijl te laten terugkomen in uw jaloezieën. Gaat u voor sterk en lichtgewicht bamboe, of klassiek hardhout met een chique uitstraling?

Duurzaam

De collectie houten jaloezieën bestaat voor het merendeel uit hout met het FSC®-keurmerk van de Forest Stewardship Council®. Ook is Luxaflex® aangesloten bij de Rainforest Alliance. Dat betekent dat de jaloezieën niet alleen een toevoeging zijn aan uw huis, maar dat ook de natuur het verschil merkt. Zo zijn er de ecologisch verantwoorde jaloezieën van lichtgewicht bamboe, wat op speciale plantages telkens weer opnieuw wordt geplant.

Jaloezieën voor elk raam

Een groot venster of een klein hoekraam; met op maat gemaakte jaloezieën is ieder raam passend verduisterd. Ook voor dakramen of ramen met een speciale vorm is er een oplossing. Voor draai-kiepramen is er raamdecoratie met zijgeleiding, waarmee de jaloezie perfect op haar plaats blijft als het raam openstaat. Met elektrische bediening of een slingerstang is ook de bediening van de jaloezieën volledig aan u.