knikarmscherm weinor
binnenzonwering luxaflex
doeken
de gooijer binnen
Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Verticale jaloezieën

De verticale jaloezieën van Luxaflex® of JASNO, de Swings, geven u zelf de controle in handen. U bepaalt niet alleen de hoeveelheid licht die uw kamer binnenvalt, maar ook de uitstraling van de ruimte. Met een brede keuze aan kleuren, dessins en materialen sluit de zonwering altijd aan bij uw persoonlijke stijl en interieur. Zonlicht en privacy regelen in uw droomhuis of kantoor is in één handomdraai mogelijk. Spelen met licht is nu nog leuker!

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Uw eigen stijl

De collectie verticale jaloezieën van Luxaflex® of JASNO biedt een eindeloos scala aan kleuren, patronen en materialen. Of u nu op zoek bent naar strak en modern aluminium of juist sfeervolle stoffen; u kunt elke ruimte op uw eigen manier verduisteren. Voor een speels effect kunt u zelfs kleuren of stoffen samenbrengen binnen één jaloezie. Met diverse lamelbreedtes en grenzeloze combinatiemogelijkheden sluit de raamdecoratie altijd perfect aan bij uw interieur.

Eenvoudig

Met slechts één bedieningsketting kunt u de lamellen moeiteloos opzij schuiven en draaien. Of kiest u toch voor elektrische bediening, waarbij u met een simpele druk op de knop uw zonwering aanpast? De hoeveelheid daglicht in huis, uw privacy en zicht naar buiten kunt u aanpassen op elk moment van de dag. Voor een optimale veiligheid in huis beschikken de jaloezieën over kindveilige bedieningssystemen.

Jaloezieën voor elk raam

De op maat gemaakte jaloezieën verduisteren alles van een groot venster tot een klein hoekraam. Ook voor dakramen of ramen met een speciale vorm is er een oplossing. Voor draai-kiepramen is er raamdecoratie met zijgeleiding, waarmee de jaloezie perfect op haar plaats blijft als het raam openstaat. Door de hoogwaardige kwaliteit kunt u met een gerust hart de jaloezieën plaatsen waar u maar wilt.

Jasno Shutters

Jasno Shutters toegepast

Kwaliteit en garanties

De swings zijn er in diverse transparanties en stoffen. Stuk voor stuk kwaliteitsmaterialen en bovendien zijn de stoffen van de lamellen allemaal brandvertragend.  De productie is in Nederland en vanuit de leverancier is er 3 jaar garantie op de rail en kunststof componenten, en 2 jaar garantie op het textiel.

Meer informatie?

Nieuwsgierig geworden naar meer mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een adviesafspraak en bezoek ook de website van JASNO voor meer informatie over swings.