knikarmscherm weinor
binnenzonwering luxaflex
doeken
de gooijer binnen
Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Vouwgordijnen

Volop combineren met de uitgebreide collectie stoffen en de verschillende modellen van Inside, Luxaflex® Roman Shades of JASNO folds. U heeft volop mogelijkheden bij De Gooijer! Met keuze uit talloze afwerkingen geeft u ze een persoonlijk tintje. Zo passen de shades altijd perfect bij uw interieur.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zorgen zowel in traditionele als in moderne interieurs voor een moderne, warme look. In combinatie met overgordijnen vormen vouwgordijnen een uitstekend geheel. Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in gesloten stof zorgt ‘s avonds voor meer intimiteit.

XXL

Heeft u een groot venster waar u ook een vouwgordijn wil? Dan is uw keuze voor Inside vanzelfsprekend want wij kunnen kwalitatieve vouwgordijnen leveren in extreem grote uitvoeringen. Het basisgamma kunt u verkrijgen tot 420 cm breed en 590 cm hoog.

En met het Maxi XXL-gamma bedient u – zij het binnen een beperkt aantal stoffen – zelfs vouwgordijnen tot 10 meter breed en 320 cm hoog! Net zoals alle andere vouwgordijnen van Inside kunt u ook deze Big versie zowel manueel als elektrisch bedienen.


Slope of oblique ramen

Ook voor schuine ramen biedt Inside de gepaste uitkomst. Dankzij de geavanceerde techniek van de Inside-optrek-systemen is het nu ook mogelijk om in slope of oblique ramen vouwgordijnen op te hangen.

Het vouwgordijn kan tot het laagste punt van de schuine kant opgetrokken worden. Inside heeft heel veel oog voor detail. Zo zorgen wij dat -indien u dit op voorhand vraagt- alle baleinen doorlopen voor een optimaal zicht.


10 pluspunten onze vouwgordijnen

  1. Een zelfregulerend, gepatenteerd hulsje bestaande uit een veer en een hulsje houdt de stof mooi strak. Ieder gordijn krijgt naargelang het gewicht van de stof een specifiek veertje voor het meest optimale resultaat.
  2. Een gepatenteerd, ultrasoon knoopsgat zonder rafels zorgt dat de baleinen op een eenvoudige manier uitgenomen kunnen worden voor het reinigen van het gordijn.
  3. De versterkte oogjes verhogen de kwaliteit nog meer. Loskomende oogjes behoren tot het verleden dankzij een extra versteviging.
  4. De zijzomen worden bovendien blindgestikt. Op deze manier zijn er vooraan geen stikkingen zichtbaar en blijft de stof mooi egaal. Dit wordt op bijna alle stoffen uit de Inside-collectie toegepast.
  5. De universele wand- en plafondsteun maakt dat een Inside-gordijn plaatsen kinderspel wordt. In- en uitklikken gebeurt simpelweg zonder gereedschap en zonder beschadigingen aan uw plafond of wand.
  6. De baleinen worden uit glasvezel vervaardigd. In tegenstelling tot aluminium exemplaren zijn glasvezel baleinen onvervormbaar.
  7. De transparante ringetjes zijn UV-bestendig en vervaardigd uit hoogwaardig, kleurvast polycarbonaat. Bovendien zijn het de kleinste in hun soort waardoor ze nog minder opvallen.
  8. Een opening bovenaan de onderzoom laat het toe om de onderlat zonder gereedschap te verwijderen. Zonder naaigerief kunnen alle onderdelen gemakkelijk verwijderd worden om uw gordijn te reinigen.
  9. Een speciale flap voorkomt dat de gordijnstof bij het optrekken verkleurt.
  10. De zomen van het vouwgordijn zijn overal 3 cm breed om een mooie, egale afwerking te bekomen.


Gemotoriseerde gordijnen

Voor uw gebruiksgemak levert Inside uw vouwgordijn ook met geautomatiseerde besturing. Kies tussen een gewone motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening of aangesloten op uw eigen domoticasysteem.

U kunt ook kiezen voor een systeem met timer voor bediening bij afwezigheid of met een geïntegreerde sensor zodat bij fel zonlicht uw vouwgordijn automatisch naar beneden gaat.

 

Eenvoudig

U kunt vouwgordijnen van boven naar beneden uitschuiven, maar ook andersom. Zo kunt u op elk moment van de dag de zon tegenhouden of een ruimte meer privacy bieden. Met elektrische bediening doet u dat met één druk op de knop; efficiënt en veilig. Voor extra veiligheid kunt u een speciale klikring toevoegen, die zorgt dat het koord beschermd opgeborgen hangt achter de shades.

Haal Dutch Design in huis

Leuk mo te noemen is dat u een echt stuk Dutch Design in huis haalt met een Luxaflex of JASNO product. In 2012 heeft JASNO studio Daphna Laurens de opdracht gegeven om na te denken over het vernieuwen van bestaande raamdecoratie. De JASNO folds zijn het resultaat van deze samenwerking. Kenmerkend is het simpele, strakke, maar eigentijdse ontwerp.

Anders dan anders

De JASNO folds daarentegen zijn anders dan u van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Hierbij kunt u kiezen voor de semi-transparante, lichtdoorlatende versie. Of voor de dim-out variant met haar subtiele lichtinval. Welke u ook kiest, door het geweven papier geeft het zonlicht uw huis een warme gloed.

Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van uw raam een echte blikvanger. Let ook op de details van de folds, zoals de kleine knopjes op de latten of het papier dat mooi weggewerkt is in de bovenbak.

folds 3 780x520

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op met De Gooijer voor een adviesgesprek en kijk voor meer informatie ook op de website van JASNO.