knikarmscherm weinor
binnenzonwering luxaflex
doeken
de gooijer binnen
Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Screens

Dit zijn verticaal gemonteerde zonweringen welke zijn voorzien van een glasvezeldoek in vele kleuren. Het doek heeft de eigenschap dat men van donker naar licht kan kijken en houdt dus niet alleen de zon en warmte buiten.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Strak en compact

Standaard screen

De verticale raamscreens B-1085 en B-1100 zitten naar gelang de hoogte van het raam in een compacte en elegante behuizing. De maximale breedte bedraagt 4m voor een enkele of 7m20 voor een gekoppelde screen. De maximale hoogte van de screen is 4m.

Dankzij de kleine discrete kastjes passen de Brustor screens perfect bij elke gevel. De screens zijn beschikbaar in 5 standaard kleuren, maar kunnen als optie in elke RAL kleur geleverd worden. De bediening van de screens gebeurt standaard met een stangbediening maar is nog eenvoudiger met een geïntegreerde motor (optie).

U heeft de keuze uit een ronde of vierkante behuizing. Naast de standaard screen is er ook een inbouw versie beschikbaar. De montage kan eenvoudig frontaal op het raam of in de dag gebeuren de nodige privacy.

Brustor Zipp screen

d8cdfed086840305377e44bb3151c474_f232

De ZIP Screen is een nieuw verticaal windvast screen die eveneens insectenwerend is. Een uniek ritssysteem houdt het doek in alle ostandigheden perfect in de geleiders.
De Zipscreen voldoet aan de Europese norm EN13561 inzake windbelasting (windklasse 3).

De ZIP screen is ook in een gekoppelde versie beschikbaar.

U heeft de keuze uit een ronde of vierkante behuizing.

Weinor Vertitex

De verticale zonwering laat u eenvoudigweg tussen de staanders van de overkapping zakken. Daardoor hebt u ook geen last meer van een laagstaande zon. Bovendien hebt u zo maximale privacy: geen inkijk, wel uitzicht. En omdat het doek van de verticale zonweringen luchtdoorlatend is, is de ventilatie onder uw terrasoverkapping gewaarborgd. Het systeem is leverbaar in een breedte tot 6 meter. U kunt de verticale zonwering uitstekend aanbrengen in een bestaande terrasoverkapping. Als u naar onze showroom komt, laten we u alle mogelijkheden zien!

vertitex_5