Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Kanteldeuren

De kanteldeur is de klassieke garagedeur. Bewezen techniek, en in tal van profileringen en uitvoeringen leverbaar. Leuk om te weten is dat ook een kanteldeur geïsoleerd leverbaar is. Heeft u als een nagedacht wat dit aan energiebesparing met zich mee kan brengen? Wij adviseren u graag.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

KANTELDEUREN VOOR DE GARAGE

Een kanteldeur is een klassieke garagedeur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait. Alle Novoferm kanteldeuren zijn praktisch in gebruik, bieden een hoge veiligheid en hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding.

. Stalen kanteldeuren: Alle Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis.

. Geïsoleerde kanteldeuren: De Easyport is een volledig geïsoleerde stalen kanteldeur. De deur is ook verkrijgbaar met geïntegreerde loopdeur. Hierdoor is de Easyport een praktische en comfortabele oplossing voor bijvoorbeeld mensen die hun garage als hobbyruimte gebruiken.

Klassiek, modern of eigentijds- Novoferm levert kanteldeuren in allerlei stijlen en kleuren. Daarnaast zijn veel uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

Waaruit bestaat een kanteldeur?

foto plaatsen

1. Comfortabel openen/sluiten: De speciaal ontwikkelde hefarmlager maakt een lichte bediening van de kanteldeur mogelijk. Zowel handbediend als elektrisch aangedreven..

2. Optimale veiligheid: Novoferm kanteldeuren zijn uitgerust met een driedelig trekverenpakket voor optimale veiligheid (bij type Magnum vier- of vijfvoudig).

3. Slot:Novoferm kanteldeuren zijn uitgerust met een Europrofielcilinderslot en standaard voorzien van zwarte kunststof krukgarnituur.

4. Vergrendeling:De bodemonafhankelijke horizontale vergrendeling is inbraakwerend. Tegen een geringe meerprijs kunt u uw kanteldeur uitbreiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen,

 

Opties

Stalen kanteldeuren zijn in veel uitvoeringen verkrijgbaar, met klassieke houtnerfstructuur of met een modern strak en glad oppervlak. Leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Hieronder vindt u de mogelijkheden.
Niet elke combinatie profilering en dessin is mogelijk.
Naast bovengenoemde kanteldeuren zijn ook diverse houten kanteldeuren leverbaar. Neem vrijblijvend contact op met uw dichtstbijzijnde Novoferm dealer om de mogelijkheden door te nemen.

 

Profileringen

. Kanteldeur Rees, Hamburg, Kassel, Köln, Kleve, Essen, Kreuztal, Siegen, Frankfurt, Hagen, Krefeld, Bremen, Bochtolt.

. Easyport: verticaal smal, verticaal breed, vlak

 

Dessins

. Woodgrain: In vrijwel iedere RAL-kleur leverbaar

. Glad: In vrijwel iedere RAL-kleur leverbaar

 

Kanteldeuren extra’s

. LED-lichtlijst: Om de garagedeur ook na zonsondergang te verlichten en onbevoegde personen weg te houden adviseren wij de Novoferm LED-lichtlijst. Er zijn verschillende mogelijkheden.

. Ramen: Ramen zijn vooral prettig als u uw garage ook als hobbyruimte of als werkplaats gebruikt. U kunt kiezen uit volledig beglaasde secties of verschillende venstervarianten.

. Loopdeuren & zijdeuren: U heeft geen zin om voor de fiets, de grasmaaier of afvalcontainer altijd de hele garagedeur te openen en te sluiten? Met een zij- of loopdeur loopt u snel de garage   in en uit.

 

Politie Keurmerk Veilig Wonen
Breidt uw kanteldeur uit met het Politiekeurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2. Hiermee verkleint u de kans op inbraak in uw woning. Volgens het nieuwe Bouwbesluit dienen alle kozijnen in nieuwe woningen en aanbouwen, waarvoor een bouwvergunning is aangevraagd/verleend, hieraan te voldoen. Bij woningen die gerenoveerd worden, wordt het Politiekeurmerk Veilig Wonen geadviseerd. Wel zo veilig, vooral bij woningen waar de garage aan het huis grenst.

 

kanteldeur-raamkanteldeur-binnenkantkanteldeur-loopdeur