Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Kanteldeuren

De kanteldeur is de klassieke garagedeur. Bewezen techniek, en in tal van profileringen en uitvoeringen leverbaar. Leuk om te weten is dat ook een kanteldeur geïsoleerd leverbaar is. Heeft u als een nagedacht wat dit aan energiebesparing met zich mee kan brengen? Wij adviseren u graag.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

De Kanteldeur

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij dag in dag uit zonder haperen moet functioneren. Daarom zijn alle enkelwandige stalen kanteldeuren, modellen Komfort en Magnum, geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Verdere onderdelen van de deur zijn ook geproduceerd uit vuurverzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen. Maar u kunt naast de enkelwandige stalen kanteldeur ook kiezen voor een geïsoleerde kanteldeur. Model Easyport is opgebouwd uit 20mm dikke isolatiepanelen en garanderen een hoge isolatiewaarde. Bovendien zorgt een rondomlopende rubberafdichting in zowel de garage als in de loopdeur voor een nagenoeg lucht- en waterdichte afsluiting van de hele garage.

U kunt bij uw kanteldeur kiezen uit een breed scala paneel profielleringen, accessoires en bovendien is iedere RAL-kleur leverbaar!

De kanteldeuren worden geleverd van het merk Novoferm en zijn uit te rusten met een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

kanteldeur-raamkanteldeur-binnenkantkanteldeur-loopdeur