Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Openslaande deuren

Bij De Gooijer zonwering bent u ook aan het juiste adres voor openslaande deuren. Deze geven vaak toch nét die luxere uitstraling en bovendien zijn openslaande deuren nog erg praktisch ook. Is er altijd een grote loopdoorgang waar u met gemak ook met de fiets door heen kan, zonder last van enige onderdorpel.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Openslaande deuren, de Duoport

Het comfort van onze dubbele openslaande garagedeuren, de Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen en buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.

 

WIJ HEBBEN DE BELANGRIJKSTE MOTIEVEN OM EEN DUOPORT GARAGEDEUR AAN TE SCHAFFEN VOOR U OP EEN RIJ GEZET:

. Het gemak: De Duoport bestaat uit twee openslaande deuren die een brede doorgang bieden. De deuren openen soepel en gemakkelijk. U kunt dankzij de brede passage eenvoudig de garage    in en uit met bijvoorbeeld de fiets of scootmobiel.

. Onderhoudsvriendelijk: Het staal en aluminium van de Duoport deuren vragen weinig onderhoud. Af en toe even schoonmaken is genoeg. Wel zo fijn dat u er weinig omkijken naar heeft!

. Isolerende functie: De Duoport garandeert een optimale isolatiewaarde van de panelen. De kozijnen en profielen kunnen thermisch onderbroken geleverd worden (optie). De panelen zijn       altijd geisoleerd. De isolatiewaarde is Rc = 2 W/m2K, wat vergelijkbaar is met die van een spouwmuur.

. Tochtvrij: Met een Duoport garagedeur is de garage vrijwel tochtdicht dankzij de onderdorpel en de afdichting rondom. Zeker een groot voordeel als u de garage voor een ander doeleinde dan   het stallen van de auto gebruikt.

. IJzersterk: De deuren van dit product zijn gemaakt van hoogwaardig staal en aluminium. Ze kunnen dus tegen een stootje, zijn robuust en roestvrij. Novoferm geeft bovendien 10 jaar                 garantie op de openslaande deuren.

Duoport garagedeuren zijn in veel uitvoeringen verkrijgbaar. Daarnaast zijn veel uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

Waaruit bestaat een Duoport ?

Foto

1. Vergrendeling stand vleugel: Heeft u voldoende aan de loopdeur, maar wilt u wel af en toe gebruik maken van de volledige doorgang? Dit kan door het gebruik van deze vergrendel- en ontgrendelfunctie van de stand vleugel.

2. Detail 3D scharnier: Robuuste en degelijke scharnieren.
Optioneel in de kleur van de deur leverbaar.

3. onderdorpel: de deur wordt met een waterwerende aluminium onderdorpel geleverd. Het bodemprofiel sluit aan op de aluminium onderdorpel ten behoeve van een strakke en vrijwel tochtvrije afwerking.

4. Aluminium krukgarnituur: Standaard aluminium krukgarnituur zit standaard op de garagedeur. De perfecte finishing touche voor uw Duoport.

 

Opties

Duoport garagedeuren zijn in veel uitvoeringen verkrijgbaar, met klassieke houtnerfstructuur of met een modern strak en glad oppervlak. Leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Hieronder vindt u de mogelijkheden. Niet elke combinatie profilering en dessin/toplaag is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met uw dichtstbijzijnde Novoferm dealer om de mogelijkheden door te nemen.

 

Profileringen:

. Horizontaal smal

. Horizontaal breed

. Horizontaal vlak

 

Dessins & toplagen

. Woodgrain: In vrijwel iedere RAL-kleur leverbaar

. Glad: In vrijwel iedere RAL-kleur leverbaar

. Houten toplaag: Sterke toplaag met houtmotief

. Satin toplaag: Sterke toplaag in parelmoerachtige kleur

 

Openslaande garagedeuren extra’s

Werp eens een blik op de Novoferm accessoires. Uw nieuwe garagedeur kan hier eenvoudig mee worden uitgebreid. Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden die Novoferm aanbiedt.

. Gasdrukveer: Voor het open laten staan van de deur.

. LED-lichtlijst: Om de garagedeur ook na zonsondergang te verlichten en onbevoegde personen weg te houden adviseren wij de Novoferm LED-lichtlijst. Er zijn verschillende mogelijkheden.

. Ramen: Ramen zijn vooral prettig als u uw garage ook als hobbyruimte of als werkplaats gebruikt. U kunt kiezen uit volledig beglaasde secties of verschillende venstervarianten.

Politie Keurmerk Veilig Wonen
Breidt uw Duoport garagedeur uit met het Politiekeurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2. Hiermee verkleint u de kans op inbraak in uw woning. Volgens het nieuwe Bouwbesluit dienen alle kozijnen in nieuwe woningen en aanbouwen, waarvoor een bouwvergunning is aangevraagd/verleend, hieraan te voldoen. Bij woningen die gerenoveerd worden, wordt het Politiekeurmerk Veilig Wonen geadviseerd. Wel zo veilig, vooral bij woningen waar de garage aan het huis grenst.

IMG_2229garagepoort_1garagedeur_openslaand3