Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Sectionaaldeur

Een sectionaaldeur biedt comfort, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Omdat een sectionaaldeur in tegenstelling tot een kanteldeur niet naar buiten draait, kunt u de plaats vóór de garage tot op de laatste centimeter benutten.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

De Sectionaaldeur

De Gooijer levert sectionaaldeuren exclusief van het merk Novoferm. Duitse degelijkheid en een duurzaam product waar wij onze garanties lang op kunnen geven.

SECTIONAALDEUREN VOOR DE GARAGE

Een belangrijke reden om een sectionaaldeur van Novoferm te kiezen is de ruimtebesparing die het zowel binnen als buiten oplevert. Niet onbelangrijk: u hoeft zich geen zorgen te maken over de robuustheid, isolatiewaarde of veiligheid. Dit is allemaal gegarandeerd dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking.

Waarom een sectionaaldeur van Novoferm?

. De ruimte benutten: Een sectionaaldeur draait niet naar buiten zoals een traditionele kanteldeur. De panelen schuiven naar boven als u de deur opent, waardoor u de ruimte direct voor en          binnen de garage maximaal kunt benutten. Handig als u bijvoorbeeld een korte oprit heeft of veel (opslag)ruimte nodig heeft. Bekijk hoe de deur functioneert.

. Past altijd: Of de deur nu in een ronde boog, rechthoekige opening of met afgeronde hoeken geplaatst moet worden, een Novoferm sectionaaldeur past altijd. Ook staat de volledige      doorrijhoogte van de garage ter beschikking; ideaal voor hogere voertuigen.

. Dubbelwandig geïsoleerd: Dit type deur heeft panelen die dubbelwandig zijn geïsoleerd. Rondom het deurblad en tussen de panelen bevindt zich een rubber afdichtingsprofiel. Wel zo prettig om warmte en kou te weren, zeker als u de garage als klus- of woonruimte gebruikt. Dubbelwandig geïsoleerde garagedeuren zijn naar hun toenemende isolatiewaarden genoemd: iso-20 en iso-45. Iso-20 heeft een isolatiewaarde van meer dan dubbelglas. Iso-45 benadert de isolatiewaarde van een spouwmuur.

. Kwaliteitsgarantie: We kiezen alleen voor de beste materialen, zoals stalen secties (panelen) en kozijnvoeten van gegalvaniseerd staal. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur. De   robuuste constructie kan tegen weer en wind en functioneert altijd vlekkeloos.

. Veiligheid: We besteden aandacht aan de inbraakwerendheid in het ontwerp van al onze deuren en bieden extra beveiligingsmogelijkheden zoals een veiligheidsset Politie Keurmerk Veilig   Wonen. Bovendien zijn onze producten uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te voorkomen.

Klassiek, modern of eigentijds- Novoferm levert sectionaaldeuren in allerlei stijlen en kleuren. Daarnaast zijn veel uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar.

 

Waaruit bestaat een sectionaaldeur?

Foto plaatsen

1. Dubbelwandige isolatie: Onze stalen secties worden volgens het dubbelwandige sandwichprincipe gemaakt en met elastische FCKW-vrije, milieuvriendelijke PUR-hardschuimkern gevuld. Dat zorgt voor hoge oppervlaktestabiliteit, stille deurloop en een goede geluids- en warmte-isolatie.

2. Vorstvrije bodemafdichting: Het rubberprofiel aan de onderkant van de deur garandeert optimale bescherming tegen water en vuil, dicht kleine oneffenheiden en verkleint de kans op   beschadigingen.

3. Rubberafdichting kozijn: Brede rubberafdichtingen aan zijkozijnen en tussen de verschillende secties zorgen voor hogere warmtedemping.

4. Gegalvanisserde kozijnvoet: Novoferm sectionaaldeuren hebben een tegen weersinvloeden bestendige kozijnvoet van gegalvaniseerd staal. Zo kan vocht geen vat krijgen op dit essentiële     onderdeel van de deur en ook na verloop van tijd geen roest aan het kozijn afzetten.

Opties

Stalen sectionaaldeuren zijn in veel uitvoeringen verkrijgbaar, met klassieke houtnerfstructuur of met een modern strak en glad oppervlak. Leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Hieronder vindt u de mogelijkheden.
Niet elke combinatie profilering en dessin/toplaag is mogelijk.
Naast bovengenoemde sectionaaldeuren zijn ook diverse houten sectionaaldeuren en zijwaartse sectionaaldeuren leverbaar. Neem vrijblijvend contact op met uw dichtstbijzijnde Novoferm dealer om de mogelijkheden door te nemen.

Profilering

. Horizontaal smal

. Horizontaal breed

. Horizontaal vlak

. Cassette

 

Dessins & toplagen

. Woodgrain: In vrijwel iedere RAL-kleur leverbaar

. Glad: In vrijwel iedere RAL-kleur leverbaar

. Houten toplaag: Sterke toplaag met houtmotief

. Satin toplaag: Sterke toplaag in parelmoerachtige kleur

 

Sectionaaldeuren extra’s

Uw nieuwe garagedeur kan eenvoudigworden uitgebreid. Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden die Novoferm aanbiedt.

. LED-lichtlijst: Om de garagedeur ook na zonsondergang te verlichten en onbevoegde personen weg te houden adviseren wij de Novoferm LED-lichtlijst. Er zijn verschillende mogelijkheden.

. Ramen: Ramen zijn vooral prettig als u uw garage ook als hobbyruimte of als werkplaats gebruikt. U kunt kiezen uit volledig beglaasde secties of verschillende venstervarianten.

. Loopdeuren & zijdeuren: U heeft geen zin om voor de fiets, de grasmaaier of afvalcontainer altijd de hele garagedeur te openen en te sluiten? Met een zij- of loopdeur loopt u snel de garage in en uit.

. Politie Keurmerk Veilig Wonen
Breidt uw Sectionaaldeur uit met het Politiekeurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2. Hiermee verkleint u de kans op inbraak in uw woning. Volgens het nieuwe Bouwbesluit dienen alle kozijnen in nieuwe woningen en aanbouwen, waarvoor een bouwvergunning is aangevraagd/verleend, hieraan te voldoen. Bij woningen die gerenoveerd worden, wordt het Politiekeurmerk Veilig Wonen geadviseerd. Wel zo veilig, vooral bij woningen waar de garage aan het huis grenst.

 

sectionaaldeur-autosectionaaldeur-loopdeur

ELEKTRISCHE GARAGEDEUR

Stel: het regent flink. U rijdt lekker droog in de auto naar huis om vervolgens in de regen te moeten uitstappen voor het openen van de garagedeur… Niet echt ideaal. Het alternatief? Een elektrische garagedeur. De deur opent dan met een handzender, vingerafdrukscan of code. Handig als u bijvoorbeeld een groot gezin heeft en niet talloze sleutels in omloop wilt brengen.
NovoPort
Geschikt voor de elektrische aandrijving van Novoferm sectionaaldeuren.
Het systeem zorgt niet alleen in de werking voor een hoog comfort, maar ook tijdens de montage. Omdat het niet zoals conventionele aandrijvingen aan het plafond, maar eenvoudig in de deurlooprails gemonteerd wordt.
In iedere individuele situatie wordt het Novoport systeem links of rechts in de deurlooprails gemonteerd. Zo blijft het plafond vrij en montageobstakels worden hierdoor uitgesloten. Bovendien wordt opbergruimte aan het plafond gecreëerd. Alle onderdelen zijn tijdens de productie voorgemonteerd, passen precies en zijn hierdoor eenvoudig te monteren. Dit bespaart montagetijd en –kosten, waardoor het NovoPort aandrijvingssysteem als geheel voordelig is.
Novomatic
Geschikt voor de elektrische aandrijving van sectionaaldeuren en kanteldeuren. Ook geschikt voor de aandrijvingssystemen van andere leveranciers.
Aandrijvingssystemen extra’s
Werp eens een blik op onze accessoires. Uw nieuwe garagedeur kan hier eenvoudig mee worden uitgebreid. Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden die Novoferm aanbiedt.

. Handzenders: Verschillende typen handzenders leverbaar voor het openen en sluiten van de garagedeur op afstand..
. Codebediening: Voor het openen en sluiten van de garagedeur met een code. Vooral handig voor gezinnen met kinderen, ze kunnen zelf naar binnen zonder ze een sleutel mee te hoeven   geven.
. Drukknop en scanner: Drukknop voor binnen met startknop, vakantieschakelaar en lichtschakelaar. Aansluitbaar op het aandrijfsysteem. De vingerafdrukscanner werkt als impulsgever door aangemelde vingerafdrukken. Tot 150 signalen inleesbaar.
. Sleutelschakelaars: Voor het elektrisch openen en sluiten van de garagedeur met behulp van een sleutel. Verschillende in- en opbouwschakelaars zijn leverbaar.
. Smart garageapp: Openen en sluiten met smartphone en/of tablet Novoferm heeft een gratis app om uw sectionaaldeur te openen en sluiten met een smartphone en/of tablet. Dit kan vanaf         iedere gewenste locatie.