Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Sectionaaldeur

Een sectionaaldeur biedt comfort, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Omdat een sectionaaldeur in tegenstelling tot een kanteldeur niet naar buiten draait, kunt u de plaats vóór de garage tot op de laatste centimeter benutten.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

De Sectionaaldeur

De Gooijer levert sectionaaldeuren exclusief van het merk Novoferm. Duitse degelijkheid en een duurzaam product waar wij onze garanties lang op kunnen geven.

Zo heeft de sectionaaldeur een aantal leuke voordelen:

  • Geen aandrijvingsrail zoals bij een traditionele aandrijving
  • Geen ruimteverlies
  • Geen ophanging van de motor aan het plafond
  • Het plafond blijft vrij, waardoor opbergruimte gecreëerd kan worden
  • Geen extra inbouwdiepte nodig

Of het nu voor nieuwbouw of renovatie is, met een geïsoleerde sectionaaldeur geeft u uw woning een mooie uitstraling. Zowel voor moderne als traditionele woningen kunt u bij De Gooijer kiezen tussen vijf deurprofielen (horizontaal smal, horizontaal breed, vlak, cassette en prisma), twee isolatiewaarden (iso-20 en iso-45), vijf designs (woodgrain, glad, Satin Grey, Titan Metallic en Golden Oak) en vrijwel alle RAL-kleuren. Ook het complete kozijn kan als optie in iedere gewenste kleur geleverd worden.

sectionaaldeursectionaaldeur-autosectionaaldeur-loopdeur

Stel uw eigen deur samen!

Er zijn veel keuzes, maar waar moet u beginnen?

Ten eerste maakt u de keuze voor een deur die omhoog opent en sluit, waarbij de constructie aan het plafond bevestigd wordt, of u kiest voor een zijwaartse sectionaaldeur, waarbij de deur naar links of rechts schuift langs een zijwand van uw garage.

Het deurprofiel bepaald grotendeels de uitstraling van uw deur. Bekijkt u onze vijf profielleringen eens en u zult zien dat allen een ander aangezicht hebben: horizontaal smal, horizontaal breed, vlak, cassette of prisma. Tenslotte kiest u een RAL-kleur naar keuze, isolatiepanelen van 40 of 45 mm dik, en selecteert u die accessoires die het laatste persoonlijke tintje meegeven aan de deur.

U beslist of er behoefte is aan een praktische optionele loopdeur, een veilige LED-lichtlijst, lichtvensters of ander deurbeslag.

Gaat u voor optimaal comfort? Dan kiest u voor de elektrische aandrijving waarmee u de deur op afstand kunt openen en sluiten. Hiervoor bieden wij de NovoMatic of de luxere NovoPort aandrijvingen aan. Zelfs een zonnepaneelpakket voor de elektrische aandrijving behoort bij ons tot de opties!

deuraandrijving-utrecht-spiegelnovoferm-aandrijvingnovoport