knikarmscherm weinor
binnenzonwering luxaflex
doeken
de gooijer binnen
Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Horren

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Luxaflex Horren zijn hiervoor de iedeale oplossing en bieden volop mogelijkheden voor vrijwel ieder raam of deur. De horren worden voor u op maat gemaakt van alleen de beste materialen.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Horren, ongestoord genieten van frisse lucht.

Wij zijn onder andere leverancier van Unilex horren.
Unilux Horren
Unilux Keurmerk

 

Onze 8 verschillende modellen:

Rolhor

rolhor
Dit eigentijds design van het rolhor is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.

Inzetrolhor

Inzetrolhor
De inzet rolhor heeft alle gemakken van zowel een Inzethor als een Rolhor. Tevens is hij te monteren zonder te boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Inzethor

Inzethor
De Inzethor heeft veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en heeft uiterst geringe inbouwdiepte. Kan op draai-kiepramen zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.

Vaste hor

Vast_Hor
Het vaste Hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, hij wordt vlak tegen het kozijn gemonteerd. Er zijn vele verschillende montage mogelijkheden en is zowel binnen als buiten te plaatsen.

Plissé hordeur

Pliss_Hordeur

Bij de plissé Hordeur is het gaas duidelijk zichtbaar en wordt niet opgerold, maar gevouwen. De treklijst kan op elke gewenste stand blijven staan. De hordeur is zeer kind- en rolstoelvriendelijk ( indergeleider slechts 3 mm hoog) en eenvoudig te (de) monteren in het voor- en najaar.

Rolhordeur

Rolhordeur

De Rolhordeur kan zowel enkel als dubbel uitgevoerd worden. het dubbele systeem voorkomt een te brede overspanning en blijft het gaas altijd strak. De hordeur rolt automatisch achter u dicht!

Scharnierende hordeur

Scharnierende_Hordeur

De scharnierende Hordeur heeft een elegante, afgerond profiel. Naast de standaard uitvoering ook een zelgsluitende deur mogelijk of een deur die u middels een uniek scharnier zowel binnen als van buiten kunt openduwen.

Schuivende hordeur

Schuivende_Hordeur

Voor grote deuropeningen is de schuivende Hordeur de ideale oplossing; een lichte b ediening en een lange levensduur. De deur is gemakkelijk uitneembaar door de toepassing van magneten in het ophangsysteem.

Kleuren & materialen
Profielkleuren

Profielkleuren

De profielen zijn standaard in 4 kleuren en bij de inzethorren zelfs in 6 kleuren beschikbaar. Op aanvraag zijn ook alle RAL kleuren mogelijk.

Gaaskleuren

dbfaffdf257463ed93435944f27d3a0e_f110
Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit meerdere soorten gaas met diverse kleuren, dessins en strukturen. Het Luxaflex gaas voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwalitei en duurzaamheid. De struktuur is dusdanig fijn dat zelfs de kleinst insecten er niet doorheen kunnen.

Personalisatieopties

Reflex_Black

Poll-Tex gaas

Poll-Tex_gaas
Het poll-Tex gaas filtert pollen uit de lucht, waarmee de kans op hooikoortsverschijnselen vermindert.