Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Textiel overkapping

De overkapping met een textiel dak is een duurzame oplossing. Er zijn eenvoudige overkappingen met slechts 2 staanders, maar ook meer complete veranda’s. Het doek is een extra sterk lichtdicht materiaal. Dit zonwerende PVC kan volledig geopend worden om optimaal te genieten bij weinig lichtinval. Wanneer u het doek helemaal uitschuift, zorgt het juist voor een aangename schaduwplek.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Een weerbestendig dak van textiel

Nét wat meer dan een knikarmscherm: dat is een overkapping van De Gooijer Zonwering. Wij leveren met de merken Weinor en Brustor een compleet assortiment.

Weinor Plaza Viva: fraaie zonwering ook voor grote terassen!

Van die mooie zomerse dag op het terras moet u onbezorgd kunnen genieten. Om dat mogelijk te maken, biedt Plaza Viva de nodige schaduw. En wel op max. 30 m², voor de hele familie inclusief vrienden. Maar Plaza Viva is niet alleen praktisch. Het scherm past zich met zijn moderne, slanke design ook aan elke huisgevel aan. En dankzij de enorme keuze aan aantrekkelijke zonweringdoeken kunt u uw terras vormgeven zoals u dat wilt.

Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor beschaduwing op een zonnige dag, als extreem stabiele weerbescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, dankzij de Plaza Viva geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras.

Nieuw: telescoopstaander voor afvoer van regenwater, met een slinger kunt u de optionele telescoopstaander omlaag draaien om de noodzakelijke hoek te bereiken.

Afbeeldingsresultaat voor weinor plaza vivaAfbeeldingsresultaat voor weinor plaza viva

 

 

Weinor Plaza Home en Plaza Home Pro

Met Weinor Plaza Home en de Weinor Plaza Home Pro geniet u van de best mogelijke bescherming tegen de zon, wind en regen. Aangezien het weerdak met een grotere hellingsgraad kan worden geïnstalleerd dan een zonnescherm, loopt een regenbui vanaf een hellingsgraad van 14 graden gecontroleerd af. De weerdaken uit textiel maken een bijzondere grote uitval mogelijk, ongeacht de breedte van de constructie. Dat komt door de stabiele staanders, die zorgen voor hoge stabiliteit en windresistentie. Wanneer het weer zich van zijn mooiste kant toont, kunt u het weersdak gebruiken als zonnescherm. Tevens kan de Plaza Home worden voorzien van 1 meter overstek.

De Weinor Plaza Home Pro beschikt over een homogeen afgeschuinde overstek; hierdoor kan het scherm ook bij regen uitgerold blijven. De boog in de overstek en het regenafvoerprofiel zorgen voor een gecontroleerde waterafloop. Bovendien kan de installatie flexibel worden uitgebreid. Alles is mogelijk, van terrasverwarming tot ruimtecreërende zij-elementen.

De Weinor Plaza Home en de Plaza Home Pro zijn de ideale oplossing voor terrassen met een grote diepte. Met een maximale breedte van 6 m en een diepte van 4 m is de Plaza Home zowel perfect geschikt voor privégebruik als voor de buitengastronomie.

64284fa0e8ae2fe3f79e5bf2268a868d_f173

Interesse in een weinor product? Wij zijn weinor Top-Partner met tal van voordelen. Blader online door onze actuele E-magazines!

Brustor B-127 Pergola

De Brustor B-127 Pergola is een autonome structuur waarbij de zonwering steunt op laterale geleiders, 2 palen en een muurbevestiging. Voor een betere geleiding van het regenwater kan de zonwering in optie uitgerust worden met een automatisch wegklappende doekrolsteun, waardoor deze zonwering bijzonder geschikt is voor handelszaken of horeca. Zonwering B-127 Pergola is standaard uitgerust met motor en afstandsbediening en heeft als maximum afmetingen een breedte tot 6m, uitval tot 5m en een doekoppervlakte tot 22 vierkante meter, extensie is niet mogelijk.

Brustor-B127 bcf715ada82fbd2958db22c10fc55118_f178 brustor_b127pergola_1

De veranda met textiel dak

Brustor B-300 en B-500

Brustor heeft met de B-300 en B-500  een strakke aluminium terrasoverkapping met een waterdicht PVC vouwdak, dat gedeeltelijk of volledig opengeschoven kan worden voor een optimale lichtinval. Uitgevouwen garandeert het een perfecte zonwering. Net zoals bij de B-300 gaat ook bij de B-500 het dichtgevouwen PVC dak schuil onder een afdekplaat. Het extra sterke witte lichtdichte PVC doek van 850 gr. bestaat uit 3 lagen en heeft een brandklasse M2. De onderkant van het doek bestaat uit een lichte design structuur.

Bekijk een video van de Brustor Pergola B300:

Bekijk een video van de Brustor Pergola B500:

Cubola

De Cubola is ontstaan uit praktische noodzaak om beschermd en beschut van het buitenleven te genieten – ook op lastige plaatsen. Dit type zonwering heeft een unieke strakke uitstraling. Dit systeem kan zowel vrijstaand als aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd. Bovendien is het de enige zonwering die volledig horizontaal is, waarbij het doek volledig uit het zicht verdwijnt als u wel van de zon wil genieten. Indien gewenst kan het doek ook in een variabele hoek gesteld worden om bijvoorbeeld laagstaande zon te weren of regenwater af te laten lopen. De Cubola kan oneindig aan elkaar gekoppeld worden, zodat grote oppervlakten kunnen worden afgedekt. Dit maakt het tot een ideaal zonweringsproduct voor (school)pleinen en horecagelegenheden, waar bescherming tegen hinderlijke zon en schadelijke UV-straling gewenst is.
cubola_wit 3995478ad459745ac714df36d14d47ea_f164 970163f8b7f422ebd952c551a6d0218b_f165