Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Parasols

Met een tuinparasol bepaalt u hoe lang de avond duurt. In alle soorten en maten, verplaatsbaar en zelfs beschutting tegen een ’s zomerse bui. Parasols van De Gooijer zijn leverbaar in vele soorten, designs, uitvoeringen en bedieningen. Wij leveren de parasol van klein tot enorm robuust voor de horeca. En wat denkt u van verlichting en verwarming? Het is allemaal mogelijk.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Verplaatsbaar gemak

Een Solero zonneparasol biedt in eerste instantie bescherming tegen het felle licht en de warmte van de zon, maar minstens zo belangrijk; de Solero doeken beschermen u ook tegen de (schadelijke) straling van de zon. Onze parasoldoeken hebben namelijk een UPF waarde van 50+, waardoor ze 100% van de schadelijke UV-straling filteren. ’s Avonds laat een Solero parasol zich van zijn mooiste kant zien. Wanneer de schemering valt en de parasolverlichting of de parasolverwarming is ingeschakeld, staat een lange zomeravond op het punt van beginnen. Omdat het parasoldoek is voorzien van een waterafstotende coating, zorgt een Solero parasol er tevens voor dat u droog blijft tijdens een zomerse bui. Niet het weer, maar ú bepaalt hoe lang uw avond duurt.

solero-p6-quattro-met-verlichting-2yb3v0tjdr5n04z6hxrw1s

Tuinparasols

De Gooijer levert parasols van Solero. Wij bieden zowel zweefparasols als middenmast parasols aan voor uw tuin.

Zweefparasols zijn parasols waarvan de mast aan de zijkant van de parasol staat, in de meeste gevallen aan de vlakke kant. Bij parasols van de Solero Prostor collectie, zit de mast van de parasol aan de hoek of punt van het doek. Het voordeel van een zweefparasol kopen is dat de mast niet in het schaduwvlak staat. Ideaal voor boven een tuinset, eettafel of ligbed. Een bijkomend voordeel is dat de zweefparasols draaibaar zijn om hun eigen as. U kunt wanneer de zon verplaatst de parasol eenvoudig draaien zodat u altijd schaduw heeft. Indien nodig is de parasol ook verrijdbaar te maken, er zijn dubbele zwenkwielen beschikbaar waarmee u de parasolvoet kunt uitbreiden zodat deze verrijdbaar is.

Een middenmast parasol is zoals de naam al doet vermoeden een parasol waarbij de mast in het midden van de parasol staat. Een groot voordeel van een parasol met het mast in het midden is de stabiliteit van de parasol. Doordat het zwaartepunt in het midden van de parasol ligt, is de parasol beter bestand tegen wind dan een zweefparasol. De middenmast parasols van Solero zijn in veel verschillende groottes en uitvoeringen beschikbaar. Van 200x200cm tot wel 615x615cm!

Zie u de toepassing al in uw tuin?

fratello-zwart-3x3-tuinparasol-solero-30g413mt1hwilbgbvf6iv4 p7-muurparasol-300x300-cm-2yb3uxavtk8d6s2rpolj40

Horeca parasols

U wenst een sfeervol terras, dat past bij de rest van uw hotel, restaurant, café of zorginstelling. De Gooijer is gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige grote horecaparasols, afgestemd op uw wensen en budget. We vinden het belangrijk dat iedereen de parasols eenvoudig en snel kan bedienen, vooral in de horeca is dit een vereiste. Solero parasols leveren niet alleen schaduw, beschutting en bescherming maar maken van uw horecaterras een sfeervolle en herkenbare plek waar uw gasten elkaar graag zullen ontmoeten. Om uw horecaterras tot in de late uurtjes aantrekkelijk te houden, zijn er diverse opties zoals parasolverwarming en –verlichting. Door het terras optimaal te benutten, wisten onze klanten hun investering binnen geringe tijd terug te verdienen. Laat u inspireren en neem vrijblijvend contact met ons op.

grote_parasols_heaters_steinberger_hotel_terras-2yb3usnioqieczgigmr9q8 mundial_p7_muurparasol-2yb3utwr3nua5gx8balts0

Wist u dat? Een parasol ook elektrisch uitgevoerd kan worden? Jazeker!