Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij geven u vrijblijvend advies op maat en gaan graag in op uw wensen en onze mogelijkheden. Als u telefonisch, per e-mail of met het contactformulier contact met ons opneemt, maken wij snel een afspraak.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Laat uw gegevens achter!

Heeft u een vraag, opmerking of bent u benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn? Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht.

Onze showroom locatie

Loopt u eens binnen in onze gezellige showroom in Baarn! Schikt het u niet binnen de openingstijden? Bel ons en we maken een afspraak op een moment dat het u uitkomt.

Zonweringsbedrijf De Gooijer
Prof. Krabbelaan 1a
3741 EM Baarn
Tel. 035-656 35 65
info@degooijerzonwering.nl

Openingstijden:

Maandag & dinsdag: alleen op afspraak
Woensdag t/m vrijdag : 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Komt het voor u even niet uit? Voor een afspraak buiten onze openingstijden kunt u altijd een afspraak maken. Laat uw gegevens achter in het formulier hiernaast en wij nemen contact met u op.

Facebook

Geplaatst 5 dagen geleden

De Gooijer zonwering

... Lees meerLees minder

Geplaatst 4 weken geleden

De Gooijer zonwering

Onze monteurs hebben de oude ongeïsoleerde kanteldeur vervangen voor een Novoferm Duoport. Een geïsoleerde dubbele deur met 45 mm isolatiedikte en een thermisch onderbroken profiel. Een optimale isolatie en voorkomt condensvorming aan de binnenzijde van de nieuwe garagedeur. Nu 25 % korting op de Novoferm Duoport garagedeur... ... Lees meerLees minder

Onze monteurs hebben de oude ongeïsoleerde kanteldeur vervangen voor een Novoferm Duoport. Een geïsoleerde dubbele deur met 45 mm isolatiedikte en een thermisch onderbroken profiel. Een optimale isolatie en voorkomt condensvorming aan de binnenzijde van de nieuwe garagedeur. Nu 25 % korting op de Novoferm Duoport garagedeur...