knikarmscherm weinor
binnenzonwering luxaflex
doeken
de gooijer binnen
Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Grandioze Garagedeur Dagen bij De Gooijer Zonwering

Tijd voor een nieuwe garagedeur!

 

Baarn – Op 22 en 23 maart organiseert De Gooijer Zonwering de Grandioze Garagedeur Dagen. Wanneer u de showroom bezoekt aan de Prof. Krabbelaan 1a te Baarn en een offerte laat maken, dan dingt u mee naar een gratis garagedeur. Wanneer u de garagedeur direct in bestelling geeft dan krijgt u een inruilkorting voor uw oude garagedeurdeur. 

Gratis garagedeur: De Gooijer Zonwering is dealer van Novoferm. De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het hele land. Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot  Novoferm vier gratis garagedeuren onder de ingezonden offertes van de deelnemende dealers. Op maandagochtend trekt een notaris de prijswinnaars. Wanneer de garagedeur direct in bestelling wordt gegeven dan krijgt u inruilkorting voor uw oude garagedeur. Neem hiervoor wel een foto mee van uw huidige garagedeur.

Diverse mogelijkheden: Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met uw Novoferm dealer. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar, en openslaande garagedeuren.

Openslaande garagedeuren:De openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, De Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.