knikarmscherm weinor
binnenzonwering luxaflex
doeken
de gooijer binnen
Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Over De Gooijer Zonwering

Bij Zonweringsbedrijf De Gooijer vindt u alles voor het buitenleven, raamdecoratie en zonwering. Zowel voor binnen als voor buiten, van rolluiken, overkappingen, deurluifels en garagedeuren tot parasols en horren.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Vakbekwame monteurs

Ons getrainde personeel staat garant voor een deskundig advies en een goede montage. Wij hebben de beschikking over volledig uitgeruste montage- en serviceauto’s.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze gezellige showroom. Onder het genot van een kop koffie helpen wij u graag verder.

DSC01823_-_kopie

Over ons

Na 25 jaar gevestigd te zijn geweest in ’s Graveland, is De Gooijer Zonwering in 1999 naar Baarn verhuisd. De opening van de showroom bleek daar een groot succes. Waar voorheen vooral de huismerken centraal stonden, is er met de opening van de showroom de keuze gemaakt om voor hoogwaardige producten te gaan.

De Gooijer Zonwering is actief bij zowel particulieren als bedrijven, en is inmiddels bekend om de goede service en de scherpe prijs/kwaliteitverhouding. We zijn het adres voor de levering van diverse soorten zonweringen, terrasoverkappingen en garagedeuren. Daarnaast zorgen wij ook voor vakkundig onderhoud en reparaties.

Dé echte specialist

Als specialistisch zonweringsbedrijf is De Gooijer Zonwering onder andere Weinor-Top Partner en dealer van Brustor SunShop en Roma. Daarnaast zijn we aangesloten bij brancheorganisatie Romazo. Dit betekent voor u als klant dat u verzekerd bent van een hoogwaardig product, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Zo kunt u gegarandeerd lang genieten van uw aankoop!