knikarmscherm weinor
binnenzonwering luxaflex
doeken
de gooijer binnen
Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Twist rolgordijnen

Verrassend veel privacy, sfeer en controle over het daglicht. Twist™ rolgordijnen bieden de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. Geheel afgestemd op uw wensen passen de gordijnen altijd bij uw eigen stijl.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Uw eigen stijl

Met veel exclusieve stoffen in eigentijdse kleuren en stijlen kunt u de gordijnen altijd perfect afstemmen met uw interieur. Voor een extra speciaal tintje kiest u voor bijzondere streeppatronen of doeken met ingeweven metallic draden. Schuif de afwisselend transparante en niet-transparante banen langs elkaar heen en u kunt eindeloos variëren.

Bediening

De rolgordijnen zijn gemakkelijk te bedienen, met een ruime keuze aan bedieningssystemen. Kiest u voor een koord of toch voor elektrische bediening, waarbij u met een simpele druk op de knop uw zonwering aanpast? De controle over de hoeveelheid daglicht in huis en uw privacy ligt volledig bij u. Voor een optimale veiligheid in huis beschikken de rolgordijnen over kindveilige bedieningssystemen.

Een gordijn voor ieder raam

Met de op maat gemaakte gordijnen verduistert u een groot venster, een klein hoekraam en alles ertussenin. Ook voor dakramen of ramen met een speciale vorm is er een oplossing. Voor draai-kiepramen wordt het gordijn zo bevestigd dat het perfect op zijn plaats blijft als het raam open staat. Door de hoogwaardige kwaliteit van Luxaflex® kunt u de gordijnen met een gerust hart plaatsen waar u maar wilt.