Slide 01
Slide 03
Slide 02
De Gooijer Zonwering – Ambiance van der Wal | | Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Shutters en Blinds

Shutters: ooit bedacht door de oude Grieken om de hoeveelheid zonlicht in huis te kunnen regelen. In Amerika zijn ze al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vandaag de dag winnen ze ook hier aan populariteit. En niet zonder reden, want JASNO shutters zijn een bijzonder alternatief voor gordijnen of jaloezieën.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Shutters: sfeervol en comfortabel

shutter

Wat zijn shutters?

Ideale zonwering om licht en privacy te regelen. Dat zijn shutters, ons paradepaardje, ofwel binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen. Je kunt ze kantelen, wegklappen en zelfs openen. Bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding. En een passend pronkstuk bij elk raam en interieur. Shutters voor een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep raam of ‘gewoon’ recht toe recht aan? Onze shutters passen altijd, van klein driehoek raam op zolder tot erker of brede schuifpui in de woonkamer. Maatwerk raamdecoratie is bij JASNO namelijk standaard. Daarnaast haal je met JASNO kwaliteit in huis, we geven zelfs levenslange garantie op materiaal en fabricage fouten.

De medewerkers van De Gooijer Zonwering zijn opgeleid door JASNO en kunnen u vakkundig adviseren. In de showroom kunt u verschillende voorbeelden en toepassingen van shutters bekijken. Als u de afmetingen van uw ramen meeneemt, kunnen wij ook een prijsindicatie geven.

JASNO shutters: binnenluiken met verstelbare lamellen

Shutters zijn bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding en dé ideale zonwering om licht en privacy te regelen. Je kunt de lamellen kantelen in elke gewenste stand, of de panelen geheel openklappen. Zo zet je het zonlicht in één handomdraai naar jouw hand.

De belangrijkste kenmerken van JASNO shutters:
•Altijd op maat gemaakt.
•Leverbaar in Paulownia hout of in kunststof, ideaal voor in de badkamer.
•Leverbaar in verschillende lamelmaten: S (63mm), M (76mm), L (89mm) en XL (114mm).
•Geschikt voor speciale raamvormen.
•Kies voor verticaal bedieningsstokje of verborgen bediening.
•Diverse opties voor de montage.
•Verkrijgbaar in een breed scala aan stijlvolle lak- en beitskleuren. Ook in RAL classic-, F&B- en NCS-kleuren leverbaar.
•En: het opvallendste kenmerk van JASNO shutters valt niet op! De verzonken scharnieren zie je niet, want ze zijn verborgen in de zijstijl van het shutterpaneel. Ze geven onze shutters een strakke, eigentijdse look en zorgen ervoor dat de panelen nog beter aansluiten.

Wat kosten shutters ?

Onze shutters zijn al leverbaar vanaf €399,- per m2. Je kunt op onze website een eenvoudige prijsindicatie berekenen voor specifiek jouw ramen. Voor een nauwkeurige offerte ben je bij een onze vakkundige dealers aan het juiste adres. Onze dealer komt altijd bij je thuis, zodat je verzekerd bent van goed advies én perfect gemonteerde raambekleding.

Welke soorten shutters zijn er ?

We hebben 2 verschillende typen shutters: Primewood shutters gemaakt van Paulownia hout en spatwaterproof Aqualine shutters, gemaakt van kunststof.

Elk type shutter heeft andere unieke eigenschappen:

Primewood shutters

Primewood shutters zijn vervaardigd uit het duurzame Paulownia hout, een lichte maar stevige houtsoort die geschikt is voor elke raamvorm. De subtiele nerfstructuur van het Paulownia hout geeft de shutters bovendien een exclusieve uitstraling.
•Geschikt voor rechte ramen, speciale vormen zoals ronde, driehoekige of schuine ramen, draaikiepramen én dakramen
•Primewood shutters zijn vanaf €399,- per m2 verkrijgbaar in lak en vanaf €459,- per m2 voor beits.

Aqualine shutters

Spatwaterproof, hét kenmerk van Aqualine shutters en daardoor dé raamdecoratie voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Deze shutters maken we namelijk volledig van kwalitatief hoogwaardig kunststof.
•Deze kunststof shutters zijn geschikt voor alle speciale raamvormen, behalve rond.
•Dankzij het materiaal zijn Aqualine shutters de perfecte oplossing voor ramen in vochtige ruimtes, zoals badkamers, zwembaden, wellnessruimtes en keukens.
•Aqualine shutters zijn vanaf €399,- per m2 verkrijgbaar.

Hoe kun je shutters bedienen?

Voor de bediening van de lamellen zijn er twee mogelijkheden:
•Verticale bedieningslat aan de voorzijde van de lamellen.
•Silent view: de verticale bedieningslat ontbreekt hier. Het bedieningsmechanisme is onzichtbaar weggewerkt in de zijstijl, zodat je de lamellen met de hand in de gewenste stand kunt zetten.

Wil je meer mogelijkheden om te spelen met licht? Dankzij de horizontale tussenverbinding kun je de boven- en onderlamellen los van elkaar bedienen. Deze tussenverbinding is noodzakelijk bij panelen hoger dan 190 cm.

Hoe wil je de shutterpanelen open of dicht maken? De keuze is aan jou:
•Scharnierende panelen die elk naar één kant wegklappen.
•Geschakelde panelen die naar één zijde wegklappen.
•Vouwrail: geschakelde panelen wegvouwen over een rails. Ideaal voor lichte bediening van hoge en brede shutters.
•Het paneel met de hand afnemen (het paneel is dan niet scharnierend en kun je in zijn geheel voor het raam weghalen, bijvoorbeeld om het raam te lappen).

Verschillende montage mogelijkheden voor shutters

Op zoek naar shutters voor een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of ‘recht raam’? Onze sfeervolle shutters passen altijd, van klein driehoek raam op zolder tot erker of brede schuifpui in de woonkamer. Maatwerk raamdecoratie is bij JASNO standaard.

Er zijn verschillende opties voor het monteren van shutters. Welke je kiest, hangt af van de beschikbare ruimte in de kozijnopening, of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of de deur opengaat. Een JASNO dealer adviseert je over welke montagewijze bij jou thuis de beste is:
•Op het kozijn: bij deze montage wordt de shutter direct op het kozijn bevestigd.
•Binnen de muuropening: de montagelat wordt aan de binnenmuur bevestigd. De shutter kan op de vensterbank dicht bij het raam geplaatst worden of juist helemaal naar voren gehaald worden (bijvoorbeeld bij draaikiepramen).
•Met een R-frame: montage binnen de muuropening met een R-frame is ideaal bij oneffenheden als de raamopening niet haaks is.
•Op de muur: als montage binnen de muuropening niet mogelijk is, kunnen de shutters op de muur worden gemonteerd. Ook met deze montage kun je een zeer fraai resultaat bereiken.

69e0a535db361545a2ec7cf0f9872de0_f129Afbeeldingsresultaat voor jasno

Waarom shutters van JASNO ?

Kies je JASNO, dan kies je voor duurzaamheid, service en kwaliteit. De kwaliteit zit meestal verborgen ín onze shutters. Neem nou de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn onze shutters zo opvallend mooi en oersterk! Mede daardoor kiezen interieur stylisten en woonbladen Jasno shutters.

De Jasno shutters zijn bedoeld voor gebruik binnenshuis en geschikt voor elk raam. Ook belangrijk: het is raamdecoratie die erg makkelijk schoon te maken is.

Shutters maken een interieur indrukwekkend mooi. Zo simpel is het. Highlight your home

JASNO blinds: houten jaloezieën

JASNO blinds zijn stijlvolle en functionele jaloezieën waarmee je een unieke sfeer creëert in iedere ruimte van je huis. Onze lamellen gemaakt van het duurzame Paulownia hout laten je eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Bovendien geeft deze lichte houtsoort met subtiele nerfstructuur de jaloezieën een exclusieve uitstraling. Het verschil met shutters? De lamellen trek je omhoog of kantel je door middel van bedieningskoorden.

Of je nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting hebt, onze jaloezieën passen altijd in het interieur. En altijd helemaal op maat gemaakt.

Creëer je eigen stijl met JASNO blinds

Je kunt met onze blinds letterlijk alle kanten op. JASNO blinds in een lakkleur zijn maximaal 308 cm breed en 304 cm hoog. Wil je ze in een beitskleur of met matte olielaag, dan is de maximale breedte 244 cm en de maximale hoogte 304 cm.

Personaliseer je blind en kies uit:
•Verschillende lak- en beitskleuren uit de JASNO-collectie, dezelfde trendy interieurkleuren als de shutters. Of laat de blinds lakken met een matte olie voor een nog natuurlijker resultaat.
•Nieuw: Ladderband in verschillende breedtes; de smalle band van 10mm, standaard (25mm) of extra breed (38mm).
•Ladderkoord met standaard ponsgaten of de unieke privacy-uitvoering waarbij de ladderkoorden aan de voor-en achterzijde van elke lamel lopen. Hierdoor zijn de jaloezieën extra verduisterend en bieden nog meer privacy.
•Lamelbreedte 50 of 63 mm.
•Nieuw: Onze blinds zijn ook gemotoriseerd verkrijgbaar, zowel met ladderkoord als met ladderband!

Wat kosten jaloezieën?

Blinds zijn leverbaar vanaf €180,- per m2. Je kunt op onze website een eenvoudige prijsindicatie berekenen. Voor een nauwkeurige offerte ben je bij onze vakkundige dealers aan het juiste adres. Onze dealer komt altijd bij je thuis, zodat je verzekerd bent van goed advies én perfect gemonteerde raambekleding.

Waarom jaloezieën van JASNO?

Kies je JASNO, dan kies je voor duurzaamheid, service, kwaliteit en comfort tot in het kleinste detail.

Zo trekken JASNO blinds niet krom, hebben ze altijd een stalen bovenbak en een trapeziumvormige onderlat. Deze onderlat valt bij gesloten toestand achter de onderste lamel weg, waardoor je geen lelijke krassen op de vensterbank krijgt.

Standaard krijg je 3 jaar garantie op fabricage- en montagefouten. Onze blinds zijn bovendien eenvoudig te onderhouden. En natuurlijk altijd op maat gemaakt.

ee8b6e5c44bcb4c053faa4cc0aa539b1_f123