Slide 01
Slide 03
Slide 02
De Gooijer Zonwering – Ambiance van der Wal | | Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Montage, Service & Onderhoud

Bij De Gooijer Zonwering staat de service hoog in het vaandel. Onze monteurs zijn opgeleid om eventuele storingen of schade aan uw product vakkundig te verhelpen. Door de jarenlange ervaring van De Gooijer Zonwering is het mogelijk om service te verlenen aan alle zonwering door ons geleverd, maar ook bieden wij de service om onderhoud ( zie onderhoudscontract) uit te laten voeren op reeds door u aangekochte producten.

Op uw verzoek middels een mail kunnen wij losse onderdelen / motoren bestellen die wij niet op voorraad hebben, zodra u per mail van de Gooijer Zonwering een terug koppeling heeft ontvangen dat het product speciaal voor u is besteld kunnen wij deze order niet meer annuleren en zullen de kosten aan u door berekend worden.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Onderhoudscontract

Met een jaarlijks of tweejaarlijks onderhoudscontract weet u zeker dat uw zonwering in goede staat blijft. Er wordt dan jaarlijks of om het jaar een algehele inspectie aan uw product uitgevoerd. Dit houdt in dat het product mechanisch wordt gecontroleerd en zo nodig wordt afgesteld. Tevens wordt het elektrische gedeelte van de installatie gecontroleerd en bijgesteld. Indien gewenst kunnen de behuizingen van de producten door ons gereinigd worden. Eventuele gebreken worden samen met u besproken en waar mogelijk direct verholpen.