Slide 01
Slide 03
Slide 02
De Gooijer Zonwering – Ambiance van der Wal | | Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Over De Gooijer Zonwering

Bij Zonweringsbedrijf De Gooijer vindt u alles voor het buitenleven, raamdecoratie en zonwering. Zowel voor binnen als voor buiten, van rolluiken, overkappingen, deurluifels en garagedeuren tot parasols en horren.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Vakbekwame monteurs

Ons getrainde personeel staat garant voor een deskundig advies en een goede montage. Wij hebben de beschikking over volledig uitgeruste montage- en serviceauto’s.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze sfeervolle showroom in Hilversum, Nieuwe Havenweg 5. Onder het genot van een kop koffie helpen wij u graag verder.

Showroom De Gooijer Zonwering Baarn

Over ons

Na 25 jaar gevestigd te zijn geweest in ’s Graveland, is De Gooijer Zonwering in 1999 naar Baarn verhuisd. De opening van de showroom bleek daar een groot succes. Waar voorheen vooral de huismerken centraal stonden, is er met de opening van de showroom de keuze gemaakt om voor hoogwaardige producten te gaan.

De Gooijer Zonwering is actief bij zowel particulieren als bedrijven, en is inmiddels bekend om de goede service en de scherpe prijs/kwaliteitverhouding. We zijn het adres voor de levering van diverse soorten zonweringen, terrasoverkappingen en garagedeuren. Daarnaast zorgen wij ook voor vakkundig onderhoud en reparaties.

Sinds 1 januari 2023 is De Gooijer Zonwering onderdeel van Ambiance van der Wal in Hilversum. U kunt voortaan terecht in onze uitgebreide winkel met een nog groter assortiment dan u voorheen van ons gewend bent. Uiteraard beschikken wij over dezelfde gerenommeerde merken als Weinor, Roma, Renson en Luxaflex. Heeft u al eerder producten bij ons gekocht, dan blijft de garantie in stand en kunt u altijd bij ons terecht voor service- en onderhoudsverzoeken.

Dé echte specialist

Als specialistisch zonweringsbedrijf is De Gooijer Zonwering onder andere Weinor-Top Partner en dealer van Roma en Luxaflex. Daarnaast zijn we aangesloten bij brancheorganisatie Romazo. Dit betekent voor u als klant dat u verzekerd bent van een hoogwaardig product, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Zo kunt u gegarandeerd lang genieten van uw aankoop!