knikarmscherm weinor
binnenzonwering luxaflex
doeken
de gooijer binnen
Zonweringsbedrijf de Gooijer | Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
Prof. Krabbelaan 1a | 3741 EM Baarn | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Duette shades

Zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend; dat zijn de Duette® Shades van Luxaflex® door hun unieke honingraatstructuur. Met een breed assortiment aan kleuren en stoffen is er altijd een combinatie die perfect bij uw interieur past.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

In uw stijl

Duette® shades zijn verkrijgbaar in verschillende plooibreedtes. Van 25 mm smal tot een brede plooi van 64 mm; voor elke ruimte een stijlvol staaltje zonwering. Met een uitgebreid palet aan kleuren vindt u altijd iets naar uw gading, en met een diverse keur aan stoffen kunt u zelf uw gewenste transparantie kiezen. Van ondoorzichtig tot vrijwel compleet doorschijnend reguleert u het licht en uw privacy naar eigen smaak.

Isolering

Door de isolerende eigenschappen van Duette® shades houdt u in de zomer de hitte buiten, en is het in de winter behaagelijk warm in huis. Onderzoek van Milieu Centraal wees uit dat deze gordijnen van Luxaflex® effectief energie besparen. En dat zonder daarvoor uw leefstijl aan te hoeven passen!

Voor elk raam

Met de op maat gemaakte shades verduistert u een groot venster, een klein hoekraam en alles ertussenin. Ook voor dakramen of ramen met een speciale vorm is er een oplossing. Voor draai-kiepramen wordt de raamdecoratie met zijgeleiding aan het kozijn bevestigd, waardoor de shades perfect op hun plaats blijven als het raam openstaat. Ook zijn de shades uitermake geschikt voor ramen van serres.