Slide 01
Slide 03
Slide 02
De Gooijer Zonwering – Ambiance van der Wal | | Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Duette shades

Zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend; dat zijn de Duette® Shades van Luxaflex® door hun unieke honingraatstructuur. Met een breed assortiment aan kleuren en stoffen is er altijd een combinatie die perfect bij uw interieur past.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Bepaal je lichtinval en privancy

Duette® shades zijn verkrijgbaar in verschillende plooibreedtes. Van 25 mm smal tot een brede plooi van 64 mm; voor elke ruimte een stijlvol staaltje zonwering. Met een uitgebreid palet aan kleuren vindt u altijd iets naar uw gading, en met een diverse keur aan stoffen kunt u zelf uw gewenste transparantie kiezen. Van ondoorzichtig tot vrijwel compleet doorschijnend of Shades dag & nacht, voor een perfecte combinatie van lichtregeling en privancy.

Energiebesparend en geluidsdempend

De bijzondere honingraat structuur van Luxaflex® Duette® Shades zorgt op natuurlijke wijze voor subtiele filtering van daglicht, regulering van de kamertemperatuur, demping van het omgevingsgeluid en verlaging van het energieverbruik. Duette® Shades worden ook wel dubbele plissés (Dupli) genoemd.

Door de isolerende eigenschappen van Duette® shades houdt u in de zomer de hitte buiten, en is het in de winter behaaglijk warm in huis. Onderzoek van Milieu Centraal wees uit dat deze gordijnen van Luxaflex® effectief energie besparen. En dat zonder daarvoor uw leefstijl aan te hoeven passen!

Voor elk raam

Met de op maat gemaakte shades verduistert u een groot venster, een klein hoekraam en alles er tussen in. Ook voor dakramen of ramen met een speciale vorm is er een oplossing. Voor draai-kiepramen wordt de raamdecoratie met zijgeleiding aan het kozijn bevestigd, waardoor de shades perfect op hun plaats blijven als het raam openstaat. Ook zijn de shades uitermate geschikt voor ramen van serres.

Bedieningsmogelijkheden

Luxaflex® Duette® Shades hebben verschillende bedieningsmogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar kindvriendelijke raamdecoratie of gemak en comfort. We hebben voor alle wensen wel een passende oplossing.

Smart Home raambekleding

Houd je van gemak en comfort? Dan is PowerView® Automation ideaal. Hiermee bedien je je raambekleding vanaf iedere locatie met een smartphone, tablet of afstandsbediening, maar kun je de producten ook koppelen met slimme assistenten als Google Home, Apple Home Kit en Amazon Alexa.

Gemak en veilig

SmartCord®: oprolbaar koord, is een eenvoudige, maar effectieve bediening. Kort gezegd is het een intrekbaar koord dat een constante lengte houdt. Hierdoor heb je geen last van lange slingerende koorden en kun je jouw raambekleding moeiteloos en veilig bedienen. Zoek je een koordloos bedieningssysteem? Dan is LiteRise® een goede keuze. Het systeem is heel eenvoudig: je trekt de raambekleding met je hand omhoog of omlaag om de positie te veranderen. Vervolgens blijft de raambekleding hangen in de positie waarin je deze loslaat.

Wist je dat je Duette® of Plissé Shades en Horizontale Jaloezieën kunt combineren met Top-Down/Bottom-Up? Dit systeem maakt het mogelijk om de raambekleding op verschillende manieren in te stellen zoals jij dat wil. Je kunt kiezen voor lichtinval, privacy of zelfs beide. Perfect voor bijvoorbeeld de badkamer of keuken.