Slide 01
Slide 03
Slide 02
De Gooijer Zonwering – Ambiance van der Wal | | Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Dakramen

Voor Velux en Fakro dakramen is een grote collectie binnenzonwering verkrijgbaar. Een ruime keuze dus, of u nu gaat voor jaloezieën, rolgordijnen of verduisteringsgordijnen. Daarnaast zijn speciaal voor de Velux ramen ook Jasno shutters leverbaar. Voor de buitenzijde van uw dakraam kunt u kiezen voor een  zonwerende screen of zelfs een rolluik.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Verosol

Een heldere kijk op binnenzonwering

Verosol ontwerpt, produceert en verkoopt functionele binnenzonwering die zorgt voor effectieve warmtewering en hinderlijk zonlicht tegenhoudt. Daarbij behoudt u wel uw uitzicht naar buiten. De binnenzonweringsproducten van Verosol reflecteren en filteren het zonlicht, terwijl u kunt blijven genieten van een schitterend uitzicht. Door de goede reflecterende en isolerende eigenschappen van de Verosolproducten kunt u ook nog eens aanzienlijk besparen op uw energiekosten!

Transparanties van Verosoltextiel

Omdat uit onderzoek en ervaring blijkt dat een overgroot deel van de mensen graag goed contact wenst te houden met de buitenwereld, let Verosol op de Openness Factor (OF) van het zonwerende textiel. Deze Openness Factor staat voor de mate van transparantie van de stof. Hoe hoger de OF, hoe beter het zicht naar buiten. Maar teveel licht kan juist weer zorgen voor hinderlijke schittering. Daarom is het belangrijk om de juist transparantie te kiezen.

verosol_transparanties_

De Verosol Originals stoffen zijn leverbaar in vijf verschillende transparanties, van ultratransparant tot black-out. De textielsoorten zijn zeer geschikt voor plissés, maar ook voor rolgordijnen, paneelgordijnen en verticale lamellen. Al deze kwaliteiten kunnen gecombineerd worden in een twin product, voor een ultieme zonwering op elk moment van de dag. De Verosol binnenzonweringsproducten dragen bovendien bij aan het creëren van een comfortabele leef- en werkomgeving en beschermen tegen weerspiegeling op uw monitor of televisie.

Warmte- en lichtwering

Het Verosol textiel heeft een dun laagje aluminium op de achterzijde. Daardoor kunnen temperatuur en lichtinval perfect worden geregeld.
Hieronder worden de waarden weergegeven per textielsoort, berekening achter blank dubbel glas.

Textielsoort Zonwering Lichtwering
Ultra transparant 52% 62%
Transparant 64% 84%
Half transparant 70% 95%
Ondoorzichtig 74% 97%
Black-out 72% 100%
Silverscreen 76% 96%

 

Vraag een brochure aan

Verosol textiel

  • Geproduceerd volgens ISO 14001, de internationale milieustandaard
  • Öko-Tex gecertificeerd
  • Greenguard gecertificeerd