Slide 01
Slide 03
Slide 02
De Gooijer Zonwering – Ambiance van der Wal | | Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Horizontale jaloezieën

Met de horizontale jaloezieën van Luxaflex® heeft u de volledige controle over het licht in huis. Maak een keuze tussen subtiele dessins of gewaagde en mooie texturen. Voor u op maat gemaakt, zodat de zonwering aansluit bij uw persoonlijke stijl en interieur.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

De controle ligt bij u

De horizontale jaloezieën van Luxaflex® geven u de mogelijkheid om moeiteloos de intensiteit en richting van het licht bepalen. Met een simpele draai aan de tuimelstang belicht u elke ruimte precies zoals u dat wilt. Raamdecoratie van Luxaflex® houdt zomerse hitte buiten en zorgt voor een behaaglijk warm huis in de winter. De jaloezieën beschikken over kindveilige bedieningssystemen, voor een optimale veiligheid in huis.

In uw eigen stijl

Zachte pastelkleuren, chique wittinten of glimmende metallics; door een steeds groter assortiment modieuze kleuren is er altijd één die perfect past bij uw interieur. Ook is er een ruime keuze tussen texturen, van een gladde en strakke look tot een rijke, fluwelen textuur. Zo tovert u elke ruimte om naar uw persoonlijke, unieke stijl. In de vormgeving is gelet op elk detail, voor een exclusieve afwerking.

Jaloezieën voor elk raam

Met een ruime variatie aan jaloeziebreedtes is ieder raam passend verduisterd. Ook dakramen of ramen met een speciale vorm zijn door de unieke oplossingen van Luxaflex® geen enkel probleem. Voor draai-kiepramen is er raamdecoratie met zijgeleiding, waarmee de jaloezie perfect op haar plaats blijft als het raam openstaat. Met of zonder ladderbanden, slingerstang of elektrische bediening kunt u de jaloezieën volledig personaliseren.

Bedieningsopties

We bieden diverse bedieningsopties voor horizontale jaloezieën. Samen met jou creëren we de perfecte oplossing.

MegaView®  Twee keer zoveel zicht

MegaView® biedt twee keer zoveel zicht als onze gewone horizontale jaloezieën, maar heeft een unieke kantelfunctie om de jaloezieën te draaien of sluiten voor meer privacy.