Slide 01
Slide 03
Slide 02
De Gooijer Zonwering – Ambiance van der Wal | | Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Houten jaloezieën

Talrijke mogelijkheden binnen de houten jaloezieën van Jasno en Luxaflex®. Met de verschillende kleuren en materialen stemt u de ramen perfect af met de rest van uw interieur. Voor de milieuvriendelijke mens zijn er houten jaloezieën van ecologisch verantwoorde houtsoorten.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

JASNO blinds: houten jaloezieën

JASNO blinds zijn stijlvolle en functionele jaloezieën waarmee je een unieke sfeer creëert in iedere ruimte van je huis. Onze lamellen gemaakt van het duurzame Paulownia hout laten je eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Bovendien geeft deze lichte houtsoort met subtiele nerfstructuur de jaloezieën een exclusieve uitstraling. Het verschil met shutters? De lamellen trek je omhoog of kantel je door middel van bedieningskoorden.

Of je nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting hebt, onze jaloezieën passen altijd in het interieur. En altijd helemaal op maat gemaakt.

Creëer je eigen stijl met JASNO blinds
Je kunt met onze blinds letterlijk alle kanten op. JASNO blinds in een lakkleur zijn maximaal 308 cm breed en 304 cm hoog. Wil je ze in een beitskleur of met matte olielaag, dan is de maximale breedte 244 cm en de maximale hoogte 304 cm.

Personaliseer je blind en kies uit:
Verschillende lak- en beitskleuren uit de JASNO-collectie, dezelfde trendy interieurkleuren als de shutters. Of laat de blinds lakken met een matte olie voor een nog natuurlijker resultaat.
Nieuw: Ladderband in verschillende breedtes; de smalle band van 10mm, standaard (25mm) of extra breed (38mm).
Ladderkoord met standaard ponsgaten of de unieke privacy-uitvoering waarbij de ladderkoorden aan de voor-en achterzijde van elke lamel lopen. Hierdoor zijn de jaloezieën extra verduisterend en bieden nog meer privacy.
Lamelbreedte 50 of 63 mm.
Nieuw: Jasno blinds zijn ook gemotoriseerd verkrijgbaar, zowel met ladderkoord als met ladderband!

Duurzaam

De collectie houten jaloezieën bestaat voor het merendeel uit hout met het FSC®-keurmerk van de Forest Stewardship Council®. Ook is Luxaflex® aangesloten bij de Rainforest Alliance. Dat betekent dat de jaloezieën niet alleen een toevoeging zijn aan uw huis, maar dat ook de natuur het verschil merkt. Zo zijn er de ecologisch verantwoorde jaloezieën van lichtgewicht bamboe, wat op speciale plantages telkens weer opnieuw wordt geplant.

Jaloezieën voor elk raam

Een groot venster of een klein hoekraam; met op maat gemaakte jaloezieën is ieder raam passend verduisterd. Ook voor dakramen of ramen met een speciale vorm is er een oplossing. Voor draai-kiepramen is er raamdecoratie met zijgeleiding, waarmee de jaloezie perfect op haar plaats blijft als het raam openstaat. Met elektrische bediening of een slingerstang is ook de bediening van de jaloezieën volledig aan u.