De Gooijer Zonwering – Ambiance van der Wal | | Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Overgordijnen

 

Het mag weer wat losser in huis. We spelen met kleur, structuur en een vleugje vintage. Het huiselijke dringt door tot in onze raamdecoratie. Hoewel strakke optrekgordijnen nog steeds erg populair zijn, kiezen we als maar vaker opnieuw voor overgordijnen. Inside overgordijnen bieden altijd meer: meer kwaliteit, meer schoonheid en meer klasse. Dankzij een aantal innovaties blinken ze uit in gebruiks- en onderhoudscomfort die u nergens anders vindt.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Overgordijnen

Tijdloos en trendy

Overgordijnen zorgen als geen ander voor die huiselijke, warme sfeer en zijn bovendien uiterst functioneel. Het gamma stoffen varieert dan ook van transparante voiles en dikke velours tot zelfs glimmende of matte metallic stoffen die meerdere mogelijkheden bieden, zoals zeer brede raampartijen bekleden.

Onderhoudsvriendelijk én functioneel
De meeste van onze stoffen bevatten voornamelijk polyester, wat ze krimpvrij en kleurvast maakt. U kan ze bovendien eenvoudig zelf reinigen in de wasmachine. Om de ruimte volledig te kunnen verduisteren, kunt u kiezen voor een gevoerd overgordijn dat ook beschermt tegen verkleuring.

Daarnaast hebben we een ruime keuze aan linnen stoffen.

Moderne uitstraling
Ook qua afwerking kan u kiezen tussen een enkele of dubbele plooi, een moderne wave of ingewerkte zeilringen.

Tip: ga voor onze kleurechte voering om uw stof te beschermen tegen verkleuring of om ze een vollere uitstraling te geven en zo een betere akoestiek en isolatie te bekomen.

Naadloze XXL gordijnen
Al onze stoffen zijn kamerhoog waardoor ze prachtig naadloos kunnen worden vervaardigd tot wel 10 meter breed of meer.

. Kiest u toch liever voor een product dat u ook horizontaal kan optrekken? Dan is een rolgordijn zeker iets voor u aangezien de maximale breedte en hoogte 4 meter bedraagt. Moet het nog groter zijn? Ga dan voor vouwgordijnen die tot wel 10 meter breed kunnen zijn.

. Hoewel vouwgordijnen nog steeds erg populair zijn, kiezen we almaar vaker voor overgordijnen. Dankzij een aantal innovaties blinken ze uit in gebruiks- en onderhoudscomfort, wat u nergens anders zal terugvinden.

. ga voor de kleurechte voering om uw stof te beschermen tegen verkleuring of om ze een vollere uitstraling te geven en zo een betere akoestiek en isolatie te bekomen.

Smart home
Automatisatie en connectiviteit met het internet zitten in de lift en bezorgen (de waarde van) uw vastgoed een flinke boost. Als erkende partner van de specialist Somfy™ kiezen wij resoluut voor duurzame, betrouwbare en stille motoren in onze raamdecoratie.

. Het motoriseren van een product zorgt typisch voor een langere levensduur gezien het zo niet onderhevig is aan de menselijke kracht die niet egaal verloopt.

5 pluspunten van onze overgordijnen

Een voorbeeld hiervan is het knoop-knoopsgat systeem voor gevoerde gordijnen.
Want ook voor uw overgordijnen kunt u nog jaren vertrouwen op de superieure én gegarandeerde kwaliteit van Inside.

  1. Je kunt kiezen uit tal van plooien als afwerking.
  2. De voering wordt met de door Inside ontwikkelde knoopsgatmethode
    bevestigd waardoor krimpen geen invloed heeft op het uitzicht van je overgordijn.
  3. Kleurechte voering in tal van kleuren:
    Lasertech 30 – 40 – 50 – 60 – 80 – 85 – 100 – 120 & ecru
  4. Overgordijnen zien er niet alleen beeldig uit, ze vormen ook een extra isolerende buffer en helpen zo je energieverbruik te verminderen