Slide 01
Slide 03
Slide 02
De Gooijer Zonwering – Ambiance van der Wal | | Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Paneelgordijnen

Stijlvol en innovatief; de paneelgordijnen van Luxaflex® zijn ideaal voor grotere ramen en tuindeuren. Met talloze opties om te variëren, bieden ze een strak en hedendaags alternatief op traditionele gordijnen. Voor u op maat gemaakt, zodat de zonwering perfect past bij uw interieur.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Veelzijdig

De paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote ramen, waarbij ze van plafond tot vloer voor verduistering zorgen. Maar ook kleine vensters worden door de gordijnen opgefleurd met een moderne look, met de mate van transparantie die u zoekt. Daarnaast zijn de paneelgordijnen te gebruiken als scheidingswand; u kunt de panelen geruisloos langs plafondrails uitschuiven, of achter elkaar schuiven om het paneelgordijn helemaal open te zetten.

Uitstraling

Met de uitgebreide collectie paneelgordijnen biedt Luxaflex® een overvloed aan creatieve mogelijkheden. Zowel binnen de harde als de zachte stoffen is er een groot aantal kleuren, structuren en decoratieve dessins. Zelfs binnen één paneel kunt u kleuren combineren. Of gaat u toch voor een samenhangend geheel door een geïnspireerde print te verenigen met een bijpassend effen gekleurd paneel? Met een gezoomde rand of designrail maakt u het geheel vervolgens helemaal af.