Slide 01
Slide 03
Slide 02
De Gooijer Zonwering – Ambiance van der Wal | | Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Plissé shades

Aantrekkelijke patronen en sierlijke, geweven structuren; de plissé shades van Luxaflex® geven elke ruimte een chique uitstraling. De geplooide stoffen zijn beschikbaar in een veelvoud aan kleuren, zodat er altijd iets voor u tussen zit.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Personaliseren

Met een uitgebreid palet aan kleuren vindt u altijd iets naar uw gading. Alle kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende plooibreedtes, en met een diverse keur aan stoffen kunt u zelf uw gewenste transparantie kiezen. Van ondoorzichtig tot vrijwel compleet doorschijnend, om het licht en uw privacy naar eigen smaak te reguleren.

Eenvoudig

De plissé gordijnen zijn eenvoudig te bedienen, met een ruime keuze aan bedieningssystemen. U kunt de shades zowel van boven naar beneden als andersom uitschuiven, om de zon tegen te houden of uw privacy te behouden. Of u nu kiest voor koordbediening, een slingerstang of om de shades met één druk op de knop elektrisch te bedienen; de shades zijn lichtgewicht en veilig.

Voor elk raam

Met de op maat gemaakte shades verduistert u een groot venster, een klein hoekraam en alles ertussenin. Ook voor dakramen of ramen met een speciale vorm is er een oplossing. Voor draai-kiepramen wordt de raamdecoratie met zijgeleiding aan het kozijn bevestigd, waardoor de shades perfect op hun plaats blijven als het raam openstaat. De smal geplooide shades zijn bijzonder geschikt voor ramen van serres.