Slide 01
Slide 03
Slide 02
De Gooijer Zonwering – Ambiance van der Wal | | Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Silhouette shades

Zacht draaiende stoffen lamellen hangen tussen twee lagen doorzichtige stof. U kunt de sfeer eindeloos variëren door de lamellen te draaien zodat er meer of minder licht uw kamer binnenkomt. Voor een subtiele, luchtige uitstraling.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

In uw stijl

De silhouette shades zijn beschikbaar in een grote variatie aan materialen. Van de subtiele structuur van ruwe zijde tot strak linnen; er is altijd een gordijn met een uitstraling die past bij uw interieur. Een uitgebreid palet aan kleuren geeft u de mogelijkheid om uw vensters op te fleuren. Met verschillende breedtes kiest u eenvoudig de transparantie van de shades en bepaalt u zelf precies hoeveel licht uw kamer binnenvalt.

Silhouette® Shades, gemaakt om schaduw te bieden
De Silhouette® Shades bieden uv-bescherming zonder in te boeten op het uitzicht; perfect voor grote ramen. Uw plaatselijke Luxaflex® dealer vertelt u graag meer over de mogelijkheden

Schitterend stijlvol
De superstijlvolle Silhouette® Shades veranderen fel licht soepeltjes in zacht diffuus licht. Zo ontstaan prachtige, rustige lichteffecten.

Geweldige lichtregulering
De constructie van zachte, draaiende stoffen Silhouette® lamellen geven u de vrijheid om alle mogelijke sferen te creëren. U hoeft alleen maar de lamellen te kantelen om meer of minder licht binnen te laten. Zo geniet u van het

Beschermende zonwering
Door te kiezen voor SIlhouette® Shades brengt u de warmte die een kamer binnendringt meteen terug met 25% dankzij onze speciale werende stoffen die de zonnestralen reflecteren en dimmen.

Bediening

De shades zijn gemakkelijk te bedienen, met een ruime keuze aan bedieningssystemen. Kies bijvoorbeeld voor elektrische bediening, waarbij u met een simpele druk op de knop uw zonwering aanpast. De controle over de hoeveelheid daglicht in huis en uw privacy ligt volledig bij u. Voor een optimale veiligheid in huis beschikken de silhouette shades over kindveilige bedieningssystemen.