Slide 01
Slide 03
Slide 02
De Gooijer Zonwering – Ambiance van der Wal | | Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Vouwgordijnen

Volop combineren met de uitgebreide collectie stoffen en de verschillende modellen van Inside, Luxaflex® Roman Shades of JASNO folds. U heeft volop mogelijkheden bij De Gooijer! Met keuze uit talloze afwerkingen geeft u ze een persoonlijk tintje. Zo passen de shades altijd perfect bij uw interieur.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zorgen zowel in traditionele als in moderne interieurs voor een moderne, warme look. In combinatie met overgordijnen vormen vouwgordijnen een uitstekend geheel. Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in gesloten stof zorgt ‘s avonds voor meer intimiteit.

XXL

Heeft u een groot venster waar u ook een vouwgordijn wil? Dan is uw keuze voor Inside vanzelfsprekend want wij kunnen kwalitatieve vouwgordijnen leveren in extreem grote uitvoeringen. Het basisgamma kunt u verkrijgen tot 420 cm breed en 590 cm hoog.

En met het Maxi XXL-gamma bedient u – zij het binnen een beperkt aantal stoffen – zelfs vouwgordijnen tot 10 meter breed en 320 cm hoog! Net zoals alle andere vouwgordijnen van Inside kunt u ook deze Big versie zowel manueel als elektrisch bedienen.


Slope of oblique ramen

Ook voor schuine ramen biedt Inside de gepaste uitkomst. Dankzij de geavanceerde techniek van de Inside-optrek-systemen is het nu ook mogelijk om in slope of oblique ramen vouwgordijnen op te hangen.

Het vouwgordijn kan tot het laagste punt van de schuine kant opgetrokken worden. Inside heeft heel veel oog voor detail. Zo zorgen wij dat -indien u dit op voorhand vraagt- alle baleinen doorlopen voor een optimaal zicht.


10 pluspunten onze vouwgordijnen

  1. Een zelfregulerend, gepatenteerd hulsje bestaande uit een veer en een hulsje houdt de stof mooi strak. Ieder gordijn krijgt naargelang het gewicht van de stof een specifiek veertje voor het meest optimale resultaat.
  2. Een gepatenteerd, ultrasoon knoopsgat zonder rafels zorgt dat de baleinen op een eenvoudige manier uitgenomen kunnen worden voor het reinigen van het gordijn.
  3. De versterkte oogjes verhogen de kwaliteit nog meer. Loskomende oogjes behoren tot het verleden dankzij een extra versteviging.
  4. De zijzomen worden bovendien blindgestikt. Op deze manier zijn er vooraan geen stikkingen zichtbaar en blijft de stof mooi egaal. Dit wordt op bijna alle stoffen uit de Inside-collectie toegepast.
  5. De universele wand- en plafondsteun maakt dat een Inside-gordijn plaatsen kinderspel wordt. In- en uitklikken gebeurt simpelweg zonder gereedschap en zonder beschadigingen aan uw plafond of wand.
  6. De baleinen worden uit glasvezel vervaardigd. In tegenstelling tot aluminium exemplaren zijn glasvezel baleinen onvervormbaar.
  7. De transparante ringetjes zijn UV-bestendig en vervaardigd uit hoogwaardig, kleurvast polycarbonaat. Bovendien zijn het de kleinste in hun soort waardoor ze nog minder opvallen.
  8. Een opening bovenaan de onderzoom laat het toe om de onderlat zonder gereedschap te verwijderen. Zonder naaigerief kunnen alle onderdelen gemakkelijk verwijderd worden om uw gordijn te reinigen.
  9. Een speciale flap voorkomt dat de gordijnstof bij het optrekken verkleurt.
  10. De zomen van het vouwgordijn zijn overal 3 cm breed om een mooie, egale afwerking te bekomen.


Gemotoriseerde gordijnen

Voor uw gebruiksgemak levert Inside uw vouwgordijn ook met geautomatiseerde besturing. Kies tussen een gewone motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening of aangesloten op uw eigen domoticasysteem.

U kunt ook kiezen voor een systeem met timer voor bediening bij afwezigheid of met een geïntegreerde sensor zodat bij fel zonlicht uw vouwgordijn automatisch naar beneden gaat.

 

JASNO folds: vouwgordijnen

De JASNO folds zijn anders dan je van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier en leverbaar in een mooie selectie van natuurlijke kleuren. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling.

Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van je raam een echte blikvanger. Let ook op de details van de folds, zoals de kleine knopjes op de latten of het papier dat mooi weggewerkt is in de bovenbak. En natuurlijk passen de vouwgordijnen perfect bij onze shutters, jaloezieën en verticale lamellen.

Dutch Design vouwgordijnen

Met JASNO folds haal je een stukje Dutch Design in huis. JASNO gaf studio Daphna Laurens de opdracht om na te denken over het vernieuwen van bestaande raamdecoratie. De JASNO folds zijn het resultaat van deze samenwerking. Kenmerkend is het simpele, strakke, maar eigentijdse ontwerp. Helemaal passend bij de JASNO stijl.

Studio Daphna Laurens ontwerpt en produceert karakteristieke producten die bestaan uit een combinatie van geometrische vormen, natuurlijke materialen en kleuren. De Tafelstukken zijn waarschijnlijk

Wat kosten folds?

Een indicatie van de prijs van onze vouwgordijnen inclusief 21% BTW, exclusief voorrij- en montagekosten:
•Prijs in semi-transparant: hoogte in cm + breedte in cm x €1,65
•Prijs in light filtering: hoogte in cm + breedte in cm x €1,65
•Prijs in black-out: hoogte in cm + breedte in cm x €2,20

Welke folds zijn er?

Folds stel je zelf samen door een keuze te maken uit één van de drie transparanties. Je kunt kiezen voor de semi-transparante, lichtdoorlatende versie; de light filtering variant met haar subtiele lichtinval; óf voor de geheel verduisterende black-out versie. Welke je ook kiest, door het geweven papier geeft het zonlicht je huis een warme gloed.

Vervolgens kies je een combinatie uit de verschillende kleuren geweven papier en houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van je raam een echte blikvanger. Het is zelfs mogelijk om de latten aan de voor- en achterzijde van elkaar te laten verschillen. Zo kun je het vouwgordijn helemaal naar wens samenstellen.

Pluspunten van de JASNO folds:

•Textiel: het geweven papier heeft een hoge mate van kleurechtheid.
•De houten latten zijn gemaakt van Abachi hout 100% FSC.
•Bovenbak: het textiel is netjes in de bovenbak weggewerkt, dus zonder gebruik te maken van klittenband. Dit geeft een strak resultaat.
•Bediening van de vouwgordijnen: aan de bedieningsketting wordt de unieke JASNO kindveilige hanger gemonteerd. Deze snijdt de ketting door wanneer er druk op de lus komt.
Ook is het mogelijk om de folds op afstand te bedienen met Somfy bediening. Ideaal voor lastig bereikbare ramen of voor het gelijktijdig bedienen van meerdere vouwgordijnen!
•Design: de unieke knopjes op de latten zorgen voor strakke geleiding van de koorden aan de achterkant en geven tegelijkertijd de folds een echte design uitstraling.
•Volant: de folds worden uitgevoerd met een volant, die de stof beschermt tegen verkleuring.
•Afwerking: de zijkanten zijn afgewerkt met transparante PU, om rafelen te voorkomen.
•Afmetingen: folds zijn maximaal 3.20m hoog en 2.40m breed, minimaal 50cm hoog en 37cm breed.

Semi-transparante folds

Met semi-transparante folds haal je een bijzondere lichtinval in huis. Dit standaard type folds zorgt voor een uniek lichtspel en zicht van buiten naar binnen, en omgekeerd.

Semi-transparante folds stel je als volgt samen:
•Kies een van de zes natuurlijke kleuren semi-transparant geweven papier.
•Kies de kleur houten latten voor de voor- en achterzijde.

Light filtering folds

Een subtiele lichtinval creëer je met light filtering folds. Deze vouwgordijnen zijn gemaakt van dichter geweven papier en laten minder licht je kamer in schijnen dan de semi-transparante folds. Ook voorkomt de light filtering versie inkijk in de avond van buiten naar binnen.

Light filtering folds stel je als volgt samen:
•Kies een van de 11 kleuren light filtering geweven papier.
•Kies de kleur houten latten voor de voor- en achterzijde.

Black-out folds

Verduisterend, het kenmerk van de black-out folds. Deze black-out vouwgordijnen zijn ideaal voor het bekleden van ramen in ruimtes die verduisterd moeten zijn, zoals de slaapkamer.

Black-out folds stel je als volgt samen:
•Kies een kleur semi-transparant geweven papier. Hiermee bepaal je de look aan de voorzijde van het vouwgordijn.
•Kies een kleur black-out stof. Deze stof wordt achter het geweven papier geplaatst en door de houten latten bij elkaar gehouden. Ook bepaalt deze stof de look aan de achterzijde van het vouwgordijn.
•Kies de kleur houten latten voor de voor- en achterzijde.

Waarom folds van JASNO?

Kies je JASNO, dan kies je voor duurzaamheid, service, kwaliteit en comfort. Je krijgt daarom twee jaar garantie op het textiel en drie jaar op de houten latten, de bovenbak en het bedieningsmechanisme. Je onderhoudt de folds eenvoudig door het geweven papier met een borstel of stofzuiger op lage stand af te nemen.

folds 3 780x520

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op met De Gooijer voor een adviesgesprek en kijk voor meer informatie ook op de website van JASNO.