Slide 01
Slide 03
Slide 02
De Gooijer Zonwering – Ambiance van der Wal | | Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën waren voorheen eigenlijk alleen van toepassing voor kantoren en bedrijfspanden. Tegenwoordig worden deze systemen ook in de particuliere woonsector toegepast.

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Efficiënt en flexibel

De Roma buitenjaloezieën van het type Raffstore zijn uitermate geschikt om te combineren met rolluiken of screens, omdat ze op hetzelfde platform worden gebouwd. Door de buitenliggende revisie is het mogelijk om onderhoud uit te voeren zonder beschadiging in de kamer of aan de woninggevel. Bij de .XP serie is het mogelijk om een insectenhor of screen te integreren.

Naast de Roma Raffstore leveren we ook de standaard buitenjaloezieën van Roma Alustore. Hierbij zit de aandrijfrail boven het pakket en is het prima in een bouwkundige koof te integreren. Wanneer er geen bouwkundige koof aanwezig is kan er ook met een aluminium koof gewerkt worden.

Naast de standaard buitenjaloezie met geleiders of staaldraadgeleiding waarbij de aandrijfrail aan de gevel bevestigd wordt, heeft Roma ook een vrijdragende uitvoering afbeelding rechts. Bij dit systeem worden alleen de geleiders middels stabiele steunen op het kozijn of gevel gemonteerd.

Jaloezielamellen

Voor de buitenjaloezieën van Roma zijn verschillende soorten lamellen beschikbaar. Elke lamel heeft andere eigenschappen en verschillen in stabiliteit. Zo is de gekraalde lamel stabieler dan een vlakke lamel door de lichte buiging. De S-vormige ‘Drei Bogen Lamel’ is door de dubbele golf nog stabieler.

lamel-type

Voordelen

Buitenjaloezieën schermen de stralingswarmte bijzonder efficiënt af. Door de wendbare lamellen kunt u de actuele lichtverhouding aanpassen. De nieuw ontwikkelde S-Lamel zorgt er voor dat u geen last meer heeft van de direct instralende zon, waardoor u optimaal beschermd bent tegen zonverblinding.

Door de flexibele lichtsturing kunt u besparen op de kosten voor verlichting, verwarming en airconditioning. Goed voor het milieu dus, maar ook voor uzelf. Door het vrije zicht naar buiten wordt elk opgesloten gevoel weggenomen. Zo is het eenvoudig om van de zonwering te genieten en daarbij toch vrij zicht te hebben.