Slide 01
Slide 03
Slide 02
De Gooijer Zonwering – Ambiance van der Wal | | Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
Nieuwe Havenweg 5 | 1216 BG Hilversum | Tel. 035-656 35 65
MENU
Naar boven

Screens

Dit zijn verticaal gemonteerde zonweringen welke zijn voorzien van een glasvezeldoek in vele kleuren. Het doek heeft de eigenschap dat men van donker naar licht kan kijken en houdt dus niet alleen de zon en warmte buiten.

Nu ook op zonne-energie; Duurzaam & praktisch

De koffie en thee staat klaar

Laat u inspireren in onze ruime showroom

De route naar de showroom

Wij wijzen u graag de weg

Strak en compact

B1100 & B1350 ZIP Solar

SCREEN OP ZONNE-ENERGIE : DUURZAAM & PRAKTISCH

Nieuw in het Brustor assortiment is een screen dat werkt op zonne-energie. Een duurzame oplossing waarbij we gretig gebruik maken van een natuurlijke energiebron om de screen te bedienen. Meteen ook ideaal voor ruimtes waar geen stroomtoevoer mogelijk is. De motor die de screen aanstuurt wordt gevoed door een batterij die op zijn beurt gevoed wordt door de zonnestralen. De batterij vangt de zonnestralen op via een zonnepaneel. De energie die wordt opgeslagen in de batterij zorgt ervoor dat de B1100 / B1350 ZIP Solar zowel op zonnige als iets meer bewolkte dagen kan blijven functioneren.

De aansturing op basis van zonne-energie is een duurzame oplossing en dus vooral goed voor het milieu. Bovendien is er voor de ‘Brustor solar screens’ geen elektrische bedrading nodig. Bijvoorbeeld in een slaapkamer op het hoogste verdiep van de woning kan dit een welkome oplossing zijn. Dankzij de gepatenteerde ZIP sluiting zit het screendoek perfect vast in de geleiders en is dit erg windvast. Belangrijk is dat het zonnepaneel vrij blijft en ten allen tijde wordt blootgesteld aan zonnestralen.

De montage van dit type screen is erg eenvoudig gezien er geen grote breekwerken aan te pas komen. Dit zorgt ervoor dat de ‘Brustor Solar Screens’ zowel voor nieuwbouw als renovatie toegepast kunnen worden.

• Maximaal 5m breed x 3m hoog, Somfy motor met afstandsbediening ( IO of RTS)
• Beschikbaar in vierkante kast van 110 mm of 135 mm
• Windvaste zonwering
• Eenvoudige montage
• Duurzame oplossing
• Keuze uit 5 standaard kleuren Brustor wit, Ral 7016 structuur, RAL 8019, RAL 9001, Ano / andere RAL kleuren in optie

 

Brustor Zip screen

d8cdfed086840305377e44bb3151c474_f232

De ZIP Screen is een nieuw verticaal windvast screen die eveneens insecten werend is. Een uniek rits systeem houdt het doek in alle omstandigheden perfect in de geleiders.
De Zip screen voldoet aan de Europese norm EN13561 inzake windbelasting (windklasse 3).

De ZIP screen is ook in een gekoppelde versie beschikbaar.

U heeft de keuze uit een ronde of vierkante behuizing.

Standaard screen

De verticale raam screens B-1085 en B-1100 zitten naar gelang de hoogte van het raam in een compacte en elegante behuizing. De maximale breedte bedraagt 4m voor een enkele of 7m20 voor een gekoppelde screen. De maximale hoogte van de screen is 3.5m.

Dankzij de kleine discrete kastjes passen de Brustor screens perfect bij elke gevel. De screens zijn beschikbaar in 5 standaard kleuren, maar kunnen als optie in elke RAL kleur geleverd worden. De bediening van de screens met een geïntegreerde motor Somfy IO of RTS motor of gebeurt standaard met een stangbediening maar is ook mogelijk met draaistang. Keuze uit een ronde of vierkante behuizing.

Naast de standaard screen is er ook een inbouw versie beschikbaar. De montage kan eenvoudig frontaal op het raam of in de dag gebeuren de nodige privacy.

Weinor Vertitex

De verticale zonwering laat u eenvoudigweg tussen de staanders van de overkapping zakken. Daardoor hebt u ook geen last meer van een laagstaande zon. Bovendien hebt u zo maximale privacy: geen inkijk, wel uitzicht. En omdat het doek van de verticale zonweringen luchtdoorlatend is, is de ventilatie onder uw terrasoverkapping gewaarborgd. Het systeem is leverbaar in een breedte tot 6 meter. U kunt de verticale zonwering uitstekend aanbrengen in een bestaande terrasoverkapping. Als u naar onze showroom komt, laten we u alle mogelijkheden zien!

vertitex_5